Kitap Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11_22_63_site.jpg

Tavsiye ederim, çok beğendim.

:k19:

bununda dizisini çevirecekmiş

Biraz geç oldu ama Salinger'ın Çavdar Tarlasında Çocuklar'ını okuyabildim. Çok akıcı zaten 1 günde bitiyor. Öneririm.

kfnkripto01.jpg

istihbarat-teorisi.jpg

Konuyla ilgileniyorsanız ve Türkçe yayın arıyorsanız, bundan daha iyi bir kitap bulamazsınız, tavsiye ederim.

Türkçe roman önerisi isteyenler için Sabahattin Ali'nin romanlarını öneririm.

Sabahattin Ali'nin eşine yazdığı mektupların topladığı bir kitap.Müthiş bir eser tavsiye ederim.

Canim-Aliye-Ruhum-Filiz.jpg

MİT-KGT-Derin Devlet Kitabı önerecek var mı gerçekten meraklı net olarak okumuş anlamış arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim.

En son okudugum kitap. Biraz sıkıcı olmasina ragmen, Stiglitze özel hayranligim nedeniyle okudum. Tavsiye ederim.

c60f302878b9331b065173e07b1f3da1.jpg

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1446764075849.webp
    uploadfromtaptalk1446764075849.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
MİT-KGT-Derin Devlet Kitabı önerecek var mı gerçekten meraklı net olarak okumuş anlamış arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim.

KGT ne ola ki ?

İstihbarat nedir, ne değildir sorusuna cevap olabilecek bir kitap arıyorsan yukarıda tavsiye ettiğim İstihbarat Teorisi kitabını öneririm.

Türkiye özelinde bir kitap istiyorsan; Reis ve Bay Pipo'yu öneririm.

Ana konusu DNA-Çevre ilişkisi olan (daha fazlası var) yenilikçi bir kitap tavsiye ederim. Bazı bölümleri ağır kaçabilir, sıklıkla google'a başvurmanız gerekebilir ne dediğini anlamak için.

showimage.aspx

10/10 fazla söze gerek yok, meraklısı zaten okuyacaktır.

105916.jpg

Son düzenleme:
41WsGUZeyUL._SX343_BO1,204,203,200_.jpg

dummyler icin tao materyalizmi uzerine bir diger eser, ne yazik ki turkcesini bulamadim

shunlara da goz atilabilir;

70896
161730

Son düzenleme:
41WsGUZeyUL._SX343_BO1,204,203,200_.jpg

dummyler icin tao materyalizmi uzerine bir diger eser, ne yazik ki turkcesini bulamadim

shunlara da goz atilabilir;

70896
161730
Bu tao'u anlamaya calistim ama zorlandim biraz. Bir hayat tarzi mi bu? Bu kelimenin anlama şudur diyecek bir tanim yok sanirim. Ilgimi çekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt