Kitap Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALLAH belani............... Dursun özbek kitabi en cok satanlar listesinde, ya kendime hakim olamiyorum yine ceza alicam ama bu at hirsizina sövmek istiyorum ....ulan git dügünde halaybasimi cekiyorsun, lisede pilavmi yiyorsun ne bo.. yiyorsan ye ama GALATASARAY imizi rahat birakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

0000000635745-1.jpg

Çanakkale' de hayatlarını hiçe sayıp, cesurca savaşan ve şehit düşen yürekli Galatasaray Lisesi öğrencilerini anlatıyor. Galatasaraylı bu çocukların kahramanlıklarını ele alan bu kitap o dönemi ve zorluklarını anlayabilmemiz için okunması gereken önemli bir eser...

0000000635745-1.jpg

Çanakkale' de hayatlarını hiçe sayıp, cesurca savaşan ve şehit düşen yürekli Galatasaray Lisesi öğrencilerini anlatıyor. Galatasaraylı bu çocukların kahramanlıklarını ele alan bu kitap o dönemi ve zorluklarını anlayabilmemiz için okunması gereken önemli bir eser...

vayyyy be ü$tad
fu$$al ßiTti $imdi s1ra k1taplaræ hæ
yeminlæ müthi$ herolf$n

Mehmet-Rauf-Eyl%C3%BCl.jpg

En son bitirdiğim kitap. Mehmet Rauf'un Eylül isimli romanı. Yasak bir aşkı konu edinmiş melankolik bir roman.

Dr'dan 18TL'ye almıştım.

Satranç - Stefan Zweig
Hayvan Çiftliği - George Orwell

Bana soyle dunya klasiklerinden oneriler verirmisiniz.suc ve ceza okudum bunun gibi mesela.okuma ozurluyum kusura bakma

Kayda değer bilgiler varmı peki ve anlattıkları oturuyor mu hava da mı kalıyor ?

Tamamını okumadım ama tavsiye etmiyorum. Yazarlık dili kötü bir kere, adam bilgili olsa da kurgu anlamında da zayıf.

Felsefe kitapları önerilerine açığım, ilgi alanı olan varsa 5-10 kitaplık bir tavsiyede bulunursa sevinirim.

Ekli dosyalar

• bu-kitaplar-sadece-990-tl_02092016151512.webp
    bu-kitaplar-sadece-990-tl_02092016151512.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Aktüel konulara selam çakmak suretiyle popülist yaklaşımlar içeren bir kitap, akademik yaklaşımdan uzak ki zaten kitabın öyle bir iddiasıda yok. Uluslararası ilişkiler ve strateji konusunda birikimli bir insanı tatmin etmez ama genel okuyucuyu tatmin eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt