Kitap Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz reklam gibi olacak ama idefix indirime girmiş.

bu-kitaplar-sadece-990-tl_02092016151512.jpg

https://idefix.com/kataloglar_/Kita...categoryid=0/clog=3586/parentId=0/price=-1,-1

Bu arada bakıyorum hala takas başlığı açılmamış. Ptt kargoda kitap taşıma 2.5 tl paylaşımda bulunalım.
Trişkadan kitapları koymuşlardır diye düşündüm ama alınabilecek baya düzgün kitaplar mevcutmuş.

Kitap_4344350.jpg

Ya biz manyağız ya da bu adam manyak. Önerir miyim ? Bilmiyorum. Okurken sıkıldım mı ? Hayır.

Cidden mantık temeli var mı söylediklerinde? Boş hipotezler mi yoksa?

Mantıklı veya boş diye kısa cevap verilemez bence.

Adamın söylediklerine tümden itiraz etsem kendi düşüncelerimi ve pek çok gerçeği inkar etmiş olurum, tamamen doğruları söylüyor desem meczuptan farkım kalmaz bu sebeple afaki bir şekilde %90'ına katılıyorum, %10'una katılmıyorum diye cevap vereceğim.

Bir bölümünü okuyorsun William Blum'un demokrasi yalanı kitabından farksız, başka bir bölümünü okuyorsun adeta gündüz kuşağı kadın programlarından fırlamış iddialar... :D

Tekelci kapitalizm ile ilgili tespitler falan yerinde bence, lakin hedeflenen şey (finans kapital'in tepesindekiler) çok uçuk, sürüngenimsi varlıklar vs ne bileyim aklım almıyor öyle şeyleri. Kaldıki bunlar ne yanlışlanabilir ne de doğrulabilir, öyle havada kalan uçuk iddialar işte.

Kitabı okurken iç sesim genelde şu şekildeydi;

-Hmmmm
-Doğru tespit
-Vay şerefsizler
-Acaba...
-Yok artık
-İyide bu nereden biliyormuş bunu ?
- (Aklın başka yere gitmesi, kitabı takip etmekte zorlanmalar...)
-Yok artık ebesinin a....
-Hass... oradan.

Gerçekler üzerinden gidip araya kendi düşüncelerini(uçuk) sıkıştırmış bariz şekilde, çok sık kullanılan bir manipülasyon çeşidi lakin her manipülasyonun bir amacı vardır, bu adam neyi amaçlamış çözemedim :D

Son düzenleme:
Orta Asya Türk Tarihi ile ilgili önerebileceğiniz bi kitap var mı

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta Asya Türk Tarihi ile ilgili önerebileceğiniz bi kitap var mı

Derslerde görülen akademik kitaplar önerebilirim ha sen romanvari yada daha sade anlatımlı şeyler istiyorsan google a yazıp bulabilirsin birçok mevcuttur. :)

0000000061066-1.jpg

Mesela bunda türklerin kafa şekline kadar birçok detay var ancak kafa açacak derecede ağırdır günde 4-5 sayfa okur bırakırsın safi bilgi.:D

evrim teorisi, evrenin oluşumu hakkında tavsiye ettiğiniz kitap var mı?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derslerde görülen akademik kitaplar önerebilirim ha sen romanvari yada daha sade anlatımlı şeyler istiyorsan google a yazıp bulabilirsin birçok mevcuttur. :)

0000000061066-1.jpg

Mesela bunda türklerin kafa şekline kadar birçok detay var ancak kafa açacak derecede ağırdır günde 4-5 sayfa okur bırakırsın safi bilgi.:D
Teşekkür ederim ☺

yazarini hic sevmesem de gsc forumun ihtiyaci olan kitaplardan biri gibi gorunuyor not duselim okurum..

1-1389526494.jpg

1984
Son Ada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hazır gündem oldu,
Kürk Mantolu Madonna.

Filmi de çekiliyor, çekilmeden okuyun.
Madonna'nın yaşamını konu edecek. Aşkları falan.

Kürk Mantolu Madonna keşke edebiyat dünyasındaki güzide romanlardan biri olarak kalsaydı.

Oradaki aşk hikayesi türk dizisi olabilecek bir hikaye değil. Bu kadar naif bir hikaye sunma ihtimalleri yok.

İnce Memed
Kürk Mantolu Madonna
Yorgun Savaşçı
Kuyucaklı Yusuf
Yaban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt