Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
Bütün mahremini döktün lan buraya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ağlamak değil güzel kardeşim yanlışa tepki vermektir. Yani bir adam senin olan hakkı çalıyorsa buna tepki verirsin susup oturuyorsan ya acizsindir ya da mal.
Mümkündür. Bazen çok aptalca hatalar da oluyor. Bazen yanlış anlama oluyor. Xenforo'ya geçince ticket sisteminin patlaması kötü oldu ama kuruluyor tekrar. Böyle durumlarda hemen temasa geçin. Hiç ulaşamıyorsanız twitter'dan, feysten falan ulaşın.
O ağlamak değil güzel kardeşim yanlışa tepki vermektir. Yani bir adam senin olan hakkı çalıyorsa buna tepki verirsin susup oturuyorsan ya acizsindir ya da mal.
Facebook ve twitter kullanmıyorum o yüzden ulaşım imkanım olmuyor. Onun yerine 2. Hesap açıp takılıyorum.
Argo kullandın 3 gün ban
Valla beklerim genelde tam okuyup anlamadan veriyorlar.![]()
Ticket kurulsun hallolur da 2. hesap yakalanırsa onu da atarlar. Aç yeni hesap bana pm at öyle bi durumda bir daha. Bakalım hata varsa düzeltiriz.
Evet banada sözde argodan ceza vermişlerdi. Hatta bir arkadaşın tepkisi beni alıntılayıp " bu yüzden mi ceza aldın" olmuştu. Burada cezalar genelde kurallara göre değil, kişisel sorunlardan dolayı veriliyor.
Raporladılarsa kurallar açık Hüseyin sanırım 3 gün ban alacaksın son sözlerini alalım