Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

Mümkündür. Bazen çok aptalca hatalar da oluyor. Bazen yanlış anlama oluyor. Xenforo'ya geçince ticket sisteminin patlaması kötü oldu ama kuruluyor tekrar. Böyle durumlarda hemen temasa geçin. Hiç ulaşamıyorsanız twitter'dan, feysten falan ulaşın.

Facebook ve twitter kullanmıyorum o yüzden ulaşım imkanım olmuyor. Onun yerine 2. Hesap açıp takılıyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=q-Dqs9iL9sA[/media]

Bu kilolu abimiz gibi mutlu olursunuz inş, ben diziye kaçar. Hayırlı sabahlar

şuan huseyinin aglama başlangıcını arıyom copy paste ile aglayacam bakalım huso banlanınca ne yapacak

Kıza söyledın mı facene baktım aradıgın isimleri gördüm diye? renk vermeseydin o konuda

Bu işler böyle birazdan cezanı yersin geçmiş olsun. :asd: sonrada " qayhırma yoqq hnhii qimhi qayhırmşıqq " derler.

Evet banada sözde argodan ceza vermişlerdi. Hatta bir arkadaşın tepkisi beni alıntılayıp " bu yüzden mi ceza aldın" olmuştu. Burada cezalar genelde kurallara göre değil, kişisel sorunlardan dolayı veriliyor.

O ağlamak değil güzel kardeşim yanlışa tepki vermektir. Yani bir adam senin olan hakkı çalıyorsa buna tepki verirsin susup oturuyorsan **

yurekli modlar var biliyorum husoya cezayı verebilecek kadar yürekli modumuz sn @Murat Urhan göreve

Kızın resmini atsana olm

TT

wallpaper-1839118.jpg

Evet banada sözde argodan ceza vermişlerdi. Hatta bir arkadaşın tepkisi beni alıntılayıp " bu yüzden mi ceza aldın" olmuştu. Burada cezalar genelde kurallara göre değil, kişisel sorunlardan dolayı veriliyor.

qhayhırMa yh0qh qhiMi qhayhırMışız?

Raporladılarsa kurallar açık Hüseyin sanırım 3 gün ban alacaksın son sözlerini alalım

İşte orada kişisel hakaret mi yoksa örnek mi, benzetme mi onu anlamaları gerekiyor. Sırun da genelde anlayamamalarından kaynaklanıyor. :asd:

Edit: neyse daha fazla uzatmaya gerek yok bu kadar yeter.

Geri
Üst Alt