Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

Bunun bi sonu yok ki sadece face de mi var sanıyorsunuz bu tip öküzler..Ayrıca korunacak birşey de yok ortada kızın aklı başındaysa seviyorsanız birbirinizi güveniyorsanız gelen mesajlara zaten cevap vermez olur biter bu kadar kasmaya gerek yok..Böyle saçma sapan şeylerle uğraşmayın aşk böyle birşey değil la..

:007::tiphat:

Bunun bi sonu yok ki sadece face de mi var sanıyorsunuz bu tip öküzler..Ayrıca korunacak birşey de yok ortada kızın aklı başındaysa seviyorsanız birbirinizi güveniyorsanız gelen mesajlara zaten cevap vermez olur biter bu kadar kasmaya gerek yok..Böyle saçma sapan şeylerle uğraşmayın aşk böyle birşey değil la..

Abi eyv haklısın da bu öküzler sanal ortamda böyleyse gerçek hayatta neler yapabilirler allah korusun.

ayrıldı konuyu kıtleyebiliriz

Foto bana ait, batıkentte çektim

Kızın profilinde ogi (TEMSİLİ)[attachment=11715:uploadfromtaptalk1405127659520.jpg]

tapa

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1405127659520.webp
    uploadfromtaptalk1405127659520.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 115
AhmetAbi nin faceni nasil kirariz?

kime yaziyor,kiminle yaziyor merak etdim.

Olum harbi ayrılıyım mı lan yarın açıklamasını bekliyim mi yoksa?

Benim anladigim kadari ile kizin bir sucu yok, sadece abazalar asilmis kiza. Bu durumda kizin yapabilecek bir seyi yok, ayrilman mantiksiz olur. Yasin daha genc ama cocuk oyuncagi degil bu isler, ayrilma kizdan. Otur, efendi efendi konus kizla, rahatsiz oluyorum de, ben bunlari kaldiramam de zaten kiz ozaman niyetini ortaya koyar.

Benim anladigim kadari ile kizin bir sucu yok, sadece abazalar asilmis kiza. Bu durumda kizin yapabilecek bir seyi yok, ayrilman mantiksiz olur. Yasin daha genc ama cocuk oyuncagi degil bu isler, ayrilma kizdan. Otur, efendi efendi konus kizla, rahatsiz oluyorum de, ben bunlari kaldiramam de zaten kiz ozaman niyetini ortaya koyar.

Kız faceden eskı sevgılılerını aratmış ama

Geri
Üst Alt