Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

Şaka bi yana, anı karar verme hesapta zorma ilerde kibar dille sor, sevdiğine inanıyorsan ona güven. Aksi takdirde kız hayal kırıklığı yaşar .

tapa

Benim anladigim kadari ile kizin bir sucu yok, sadece abazalar asilmis kiza. Bu durumda kizin yapabilecek bir seyi yok, ayrilman mantiksiz olur. Yasin daha genc ama cocuk oyuncagi degil bu isler, ayrilma kizdan. Otur, efendi efendi konus kizla, rahatsiz oluyorum de, ben bunlari kaldiramam de zaten kiz ozaman niyetini ortaya koyar.

Abi asıl sorun kızın eski manitasını aratması gün içerisinde, recep sagolsun ögretti gördüm

bu facebook sifre verme olayida..neyse bi laf etmim simdi :D

Hayir Vermeyin. Güven olmadan Iliski nasil olur ki zaten.

E abi seni seviyorum diyip eski sevgililerini araması normal mıdır

Normal degildir, ariyosa onlari demekki hala unutamamis. Daha yeni iliskin dikkat et kaptirma kendini fazla kiza, takilmaya devam etceksen baglanmamaya calis, hep aklinda bulunsun her an ayrilabilecegin, yoksa daha zor olur senin icin.

Normal degildir, ariyosa onlari demekki hala unutamamis. Daha yeni iliskin dikkat et kaptirma kendini fazla kiza, takilmaya devam etceksen baglanmamaya calis, hep aklinda bulunsun her an ayrilabilecegin, yoksa daha zor olur senin icin.

Aynen ben de böyle düsünüyorum

ilerde buyuk sorun olur bu. kafanda bırıktırır bırıktırrır bıgun fena patlarsn sonra bıde sen suclu olursun. mala bağlarsın

ayrıl gıt sen cak mesajı hersey bıttı yaz baskada bısey yazma.

sen daha ıyılerıne layıksın fılan yazma ama

Uyansın bi de

ha rahatsız mı oluyorsun. ya ben böyle birşey gördüm, acaba hala bir bağlılık mı hissediyorsun vs kıza sorarsın. İletişim diye bir kavram var. Evde kendi kendine napıyon, gelmiş bir de spor forumunda soruyor.

Ahaha :D soracagım abi zaten ben buradaki ortamı muhabbeti hiçbir şeye degismem. Egleniyoruz hep birlikte hem de derdimi paylasıyorum işte

Abi asıl sorun kızın eski manitasını aratması gün içerisinde, recep sagolsun ögretti gördüm

Dogal birsey bunlar, belirli bir süre birisi ile beraber olunca sonra ayrilinca napiyor ne ediyor diye insan merak eder. Bu onu özledigini, onu istedigi anlamina gelmez, sen kizla konus niye arattin falan diye sor, ani kararlar verme sonra üzülürsün keske sorsaydim falan dersin. Ayrilma isi zaten cok kolay, tek söz yeter ona, sen biraz mücadele et, olmazsa herzaman yol verirsin kiza senin kaybedecek birseyin yok.

ŞİMDİ BU BAŞLIKTAKİ HERKES BLACK MIRROR 1-03 Ü İNDİRİP İZLESİN.

İnsanlar milyar tane şey yaşıyor ve bunlar her zaman akıllarında kalacak. İster kabul etsin ister inkar edin. teknolojiyi kullanarak bunları gün yüzüne çıkartmak sorundan başka birşey yaratmaz.

Ogulcan sana bi dost tavsiyesi bu kizdan sana hayir gelmez guzelse bana pasla

★★★

Bence anket ac ayrılmalımıyım ayrılmamalımıyım diye

Bence kiza sabah bi sor eski sevgililerinle hic gorustunmu ayrildiktan sonra, facete arkadasinmi, hic baktinmi profiline. Derse ki ayrildiktan beri hic bi sekilde gorusmedik unuttum falan, ozaman aradiklarini onune koyup bi aciklama beklersin. Ondan sonra inanip inanmamak guvenip guvenmemek sana kalmis, sonucta kizi taniyan sensin bi ay icinde az cok belli eder bi kiz kendini. Isin zor, bende az yasamadim boyle seyler 5 yillik iliskimde.

Geri
Üst Alt