Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.548
- 5.155
- 1.408
Şaka bi yana, anı karar verme hesapta zorma ilerde kibar dille sor, sevdiğine inanıyorsan ona güven. Aksi takdirde kız hayal kırıklığı yaşar .
tapa
tapa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim anladigim kadari ile kizin bir sucu yok, sadece abazalar asilmis kiza. Bu durumda kizin yapabilecek bir seyi yok, ayrilman mantiksiz olur. Yasin daha genc ama cocuk oyuncagi degil bu isler, ayrilma kizdan. Otur, efendi efendi konus kizla, rahatsiz oluyorum de, ben bunlari kaldiramam de zaten kiz ozaman niyetini ortaya koyar.
Takıntı haline geldiyse sıkıntı cıkartır abi bence
E abi seni seviyorum diyip eski sevgililerini araması normal mıdır
Gelmez. İnsan merak eder. Bişey olmaz salak salak şeyler yapmayın.
Ben biri hariç tüm eski sevgilerimle konuşuyorum değil salak bi siteden aramak ne var bunda sosyal varlıklarız öküz değiliz ya.
bu facebook sifre verme olayida..neyse bi laf etmim simdi
Hayir Vermeyin. Güven olmadan Iliski nasil olur ki zaten.
Medeniyetine hayranım abi
Normal degildir, ariyosa onlari demekki hala unutamamis. Daha yeni iliskin dikkat et kaptirma kendini fazla kiza, takilmaya devam etceksen baglanmamaya calis, hep aklinda bulunsun her an ayrilabilecegin, yoksa daha zor olur senin icin.
ilerde buyuk sorun olur bu. kafanda bırıktırır bırıktırrır bıgun fena patlarsn sonra bıde sen suclu olursun. mala bağlarsın
ayrıl gıt sen cak mesajı hersey bıttı yaz baskada bısey yazma.
sen daha ıyılerıne layıksın fılan yazma ama
ha rahatsız mı oluyorsun. ya ben böyle birşey gördüm, acaba hala bir bağlılık mı hissediyorsun vs kıza sorarsın. İletişim diye bir kavram var. Evde kendi kendine napıyon, gelmiş bir de spor forumunda soruyor.
Abi asıl sorun kızın eski manitasını aratması gün içerisinde, recep sagolsun ögretti gördüm
Ogulcan sana bi dost tavsiyesi bu kizdan sana hayir gelmez guzelse bana pasla
★★★
Aynen ben de böyle düsünüyorum
Uyansın bi de
kız bakmıyo reyiz, kız bana hasta oldu işte. bak abartısız 200 mesaj gelmis feybukuna
Knk seni tanıyoz bir ss at bakalım yakışır mi sana diye
TT