Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

Kızın faceye gir

Kızın kendi profilini yani (kendi zaman tünelini aç)

kapak fotosunun orda hareketler dökümünü gör var ona tıkla

sol tarafta biyer cıkacak tümü,zaman tüneli onayı falan onun altlarında fotograflar begenmeler yorumlar var ordan daha fazlaya tıkla

Daha fazla secenek acılıyor en altta Ara var oraya tıkla ne arandıgı ortaya cıkıyor renktş

adamsın

Valla ben mesajla tacizlerden çok yakın arkadaşlardan korkuyorum, biri ile fotoğraf çekilmiş sonra o kişi bunu başkaları tarafından yanlış anlaşılacak sevgi sözcükleri ile sosyal ortamda paylaşmış aman aman...

Karilarinin facebook hesaplari varsa onlara yollara kocalarinin yazdiklari mesajlari. Ben olsam cocuklarina da yollardim senin baban boyle bir adam diye.

Hadi ortalık karıştı. Bence konuyu kısa süreliğine kapatalım. Loser - Apak savaşı az sonra başlıyor. Siperlere... :dogrun:

Oğulcan acı gerçeği itiraf et Kanka. Arkadaşlar 1yıldır boştayım dedi duydunuz left hand dı kız falan yok

tapa

Arkadaslar bir gun Halamin Oglunu işleteyim dedim Fakee kiz hesabi actim.islettik tabi neyse Aradan 2 hafta hesabi girmemistim ve bir gun hesaba girdigimde Baya Erkekler yavsamisti :D Mesajlardada en az 20 kisi mesaj yazmis :D Bu kadar abazalik olmaz ki birisi öyle bir yazmis ki Kalbini fethedecegim diye baya mesaj yazmisti ama fena koptum :Dİnsan bir fake olup olmadigini anlar Millet Erkeklere bile yavsiyor nerdeyse kapali kutudan boks cikar gibi aman ha dikkat edin :D

Geri
Üst Alt