Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

Bak yine bir kız konusunda kavgaya tutuştuk bu kızlar tam şeytan

okadar güzel kavga ediyordunuz ki, ayırmaya kıyamadım

can yücel

Göründüğü gibi olan / Gücünü milletten alan

@Murat Urhan / Mazlumlara sırdaş olan

Gariplere yoldaş olan / @Murat Urhan

Ezilenlerin gür sesidir o / Suskun dünyanın hür sesidir o

Göründüğü gibi olan /Gücünü milletten alan

@Murat Urhan

yurekli modlar var biliyorum husoya cezayı verebilecek kadar yürekli modumuz sn @Murat Urhan göreve

Hacı benim seninle daha önce bir tartışmam oldu mu? Olduysa bu çocukluğunun nedenini anlayabilirim ama olmadıysa bu yaptığın sadece ergenliğe bağlanabilir heralde. Hayır yani her salatalık dediğimde elinde tuzlukla koşuyorsun.

Hacı benim seninle daha önce bir tartışmam oldu mu? Olduysa bu çocukluğunun nedenini anlayabilirim ama olmadıysa bu yaptığın sadece ergenliğe bağlanabilir heralde. Hayır yani her salatalık dediğimde elinde tuzlukla koşuyorsun.

tmm özür dilersen barışalım

Emir, Ozan Kesgin, Kerim Zengin, Sertac Kilic, ve Ozgur yonetimde degiller artik. Yani yanlis anlamalarin ya da anlayamamalarin sebebi ticket sistemi de degil bence. Benim de basima geldi ordan biliyorum. Birkac defa okuyup oyle yazin mesajlarinizi artik.

Emir, Ozan Kesgin, Kerim Zengin, Sertac Kilic, ve Ozgur yonetimde degiller artik. Yani yanlis anlamalarin ya da anlayamamalarin sebebi ticket sistemi de degil bence. Benim de basima geldi ordan biliyorum. Birkac defa okuyup oyle yazin mesajlarinizi artik.

ESKI GSC bitti artık BÜYÜK USTA MURAT URHANLA YENİ GSC

murky.jpg

Sahurumuzu yaptık, niyetlendik Allah'a çok şükür. Destekleriniz için teşekkür ederim SN @Uğur Bulut beyefendi. Selam ve dua ile.

Not: Sayın Başbakan'ımızın logosuna kendi isminden başkası yakışmaz.

Murhan kardeşimi ramazanda öyle karılı kızlı konulara alet etmezseniz sevinirim.

Murhan kardeşimi ramazanda öyle karılı kızlı konulara alet etmezseniz sevinirim.

11 ayın sultanı Ramazan bize çok şeyi öğretiyor. Oruca niyetlenen her kimse yeme içmenin yanında diğer şeylere de dikkat etmeli. Değerli Mustafa Karataş hocamızdan böyle öğrendik.

Selam ve dua ile.

Geri
Üst Alt