KL 21/22 Final | Feyenoord 0-1 Roma | MS 25 Mayıs | TV8,5

Barca karşısında 1-0 öne geçtikten sonra konsantre olunabilseydi sonuna kadar gidilebilirdi.
Fatih Hoca'yı son döneminden beri eleştiren biri olarak diyorum ki o kalsaydı bu Barca'yı elerdik.

ben hiç öyle bakmıyorum - oyuncu gurubunun morali yok, isteği motivasyonu soru işareti. Sonuçta oynanan oyun aynı aşağı yukarı isimlerde aynı. Huzursuzluk , saha dışı etkiler hepsinin payı var başarısız sezonun her yerinde , ama avrupa ama lig.

Denizliye elendik laubalilikten ve skor olarak fark koyamadığından. ki adamların kadrosunu full dolduracak futbolcusu yoktu misal. o yüzden isimlerin önemi çok değil. Genel hava rezaletti - kayıplar o nedenle genelde.

1 tane iyi şey yok koca sezonda - bak elindeki değerli adamların hepsi teklif bekliyor avrupada oynamak için ya da vitrin yapmaya devam etmek için.

ulan millet avrupa ligini bile iplemiyor bu turnuva ne böyle

ulan millet avrupa ligini bile iplemiyor bu turnuva ne böyle

şampiyonlar ligi artık 7-8 takımın hegemonyasında geçiyor. Avrupa ligi ve konferans "diğerlerinin" kupası oldu. Feyenoord gibi takımın final oynaması başka türlü mümkün değildi. Mesela bizim ligden takımların hedefi artık bu kupa olmak zorunda

Geri
Üst Alt