KL 22/23 A Grubu M:2 | Başakşehir 3-0 Fiorentina | MS | 15 Eylül

Bundan iyiydi ve normal şartlarda olmadılar. Kovid olmasa, TS kendini imha etmese ve büyük bir hakem katliamı yaşanmasa olamayacaklardı.
Trabzon kısmına katılırım da isim isim bakmamak gerek kadrolara. Performans olarak bakmak lazım. Emre tüm futbolculara prime dönemlerini ya ilk defa ya da tekrardan yaşatıyor. Şener bizde nasıldı onlarda nasıl? Volkan Babacan yerini Mert Günok'a bırakmıştı. Şimdi ise gayet iyi performans sergiliyor yine 3-4 yılın ardından. Deniz Türüç sopayla gönderildi resmen Fenerbahçe'den İrfan Can karşılığında. Eee şimdi adam gayet iyi. Emre hoca olarak performans yükselten bir hoca demektir bu. İki sene önce dalga geçilen haline değil şimdiki hallerine bakmalıyız topçuların.

Ektigi tohumlar aciyor aciyor bitmiyor. Imparatorun kayip evladida dönecek bir gün yuvasina

Abi fener maçında fener sampi bjk maçında bjk sampi deniyorda neden basaksehir maçında basaksehir sampi denmiyor :)

Trabzon kısmına katılırım da isim isim bakmamak gerek kadrolara. Performans olarak bakmak lazım. Emre tüm futbolculara prime dönemlerini ya ilk defa ya da tekrardan yaşatıyor. Şener bizde nasıldı onlarda nasıl? Volkan Babacan yerini Mert Günok'a bırakmıştı. Şimdi ise gayet iyi performans sergiliyor yine 3-4 yılın ardından. Deniz Türüç sopayla gönderildi resmen Fenerbahçe'den İrfan Can karşılığında. Eee şimdi adam gayet iyi. Emre hoca olarak performans yükselten bir hoca demektir bu. İki sene önce dalga geçilen haline değil şimdiki hallerine bakmalıyız topçuların.
Başakşehir takımından hücumcular haricinde kimse haklı olarak bir tane bile adam istemez bize. Sahada da bu farkı görebilmeliyiz. Bunları bir de favori oldukları maçta izleyeyim ama kağıt üstünde en ciddi rakip konumuna gelmeye hazır duruyorlar.

Başakşehir takımından hücumcular haricinde kimse haklı olarak bir tane bile adam istemez bize. Sahada da bu farkı görebilmeliyiz. Bunları bir de favori oldukları maçta izleyeyim ama kağıt üstünde en ciddi rakip konumuna gelmeye hazır duruyorlar.
Kağıt üstünde dediklerinin hepsine katılıyorum. Ama işte Deniz Türüç'ün normalde TFF 1. Lig'te oynaması lazımken Başakşehir'de üst düzey. Hasan Aliler, Ndaishimiyeler de aynı şekilde. Kimse istemez normalde ama o sistem içinde parlıyorlar.

Kağıt üstünde dediklerinin hepsine katılıyorum. Ama işte Deniz Türüç'ün normalde TFF 1. Lig'te oynaması lazımken Başakşehir'de üst düzey. Hasan Aliler, Ndaishimiyeler de aynı şekilde. Kimse istemez normalde ama o sistem içinde parlıyorlar.
Türüç'ü sen katıyorsun Türüç o kadar kötü değil bence, zaten hücumcu olduğu için onu saymıyorum.

Burundili Yusuf da iyi bir savunmacıya dönüşmek üzere gibi görünüyor.

Türüç'ü sen katıyorsun Türüç o kadar kötü değil bence, zaten hücumcu olduğu için onu saymıyorum.

Burundili Yusuf da iyi bir savunmacıya dönüşmek üzere gibi görünüyor.
İşte kim beğeniyordu ki adamı burada? Bize geleceği yazılıyordu da burada linç yemişti o zamanki yönetim. Deniz Türüç mesela Başakşehir'e değil de bize gelecek olsa kimse istemezdi zamanında. Ki istemediler de zaten burada Kayseri'den gelecekken.

Butun Türk takımlarının gidebilecekleri max seviyeye gitmelerini istiyorum, diliyorum. Şu ekonomik şartlarda Şlnin getirilerinden faydalanamamak çok büyük kayıp.

Fenermiş, trabzonmuş beni ilgilendirmez. Türkiyeyi temsil ediyorlarsa gitsinler abi sonuna kdr. Kendi bok ligimizde birbirimize düsebiliriz, ama bu platformda desteklerim, destekledim de hep.

Geri
Üst Alt