- 10 Mart 2013
- 120.727
- 152.601
- 4.938
Sus lanbu akşam 2 macta izlediğim wien ve antwerpe göre konustum be kardeşim.fenerde yok işin içinde yapma etme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sus lanbu akşam 2 macta izlediğim wien ve antwerpe göre konustum be kardeşim.fenerde yok işin içinde yapma etme
sen baslattınSus lan
seni guldurduysem ne mutlu bana renktasÇok fazla Ekin Amad mizah denemesine maruz kaldım kusura bakma.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir yanda anli sanli imparator. Laf cakacaksan Mehmet Agar uzerinden cakarsin. O da hala resmi olarak devletin adamidir ya da yakin zamana kadar adamiydi yani. Ideolojik yani da belli biri
Obur tarafta![]()
teşekkürler renktaş
iyi forumlar dilerim
![]()
Defansla os felaket. Mahmut arada iyi oynuyor ama hep boyle degil. Kale zaten rezil. Sampiyon olamazlar ama oturmus bi oyunlari var hucum hatti da fena degil hicBaşak kadrosunun yarısından fazlasının zirvesi 2015 falandı bu kadro işlerini bir biz mi abartıyoruz acaba.
mesut oyunda
Sus lan
AynenSimdi AL gruplarinda 2 takimimiz ve KL gruplarinda 2 takimimiz mi olacak? Konya da o kotu takima elenmeseydi iyiydi.