Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sivasspor gruplara kalmayacak mı ki ne olursa olsun? Avrupa Ligi'nde elenenler Konferans'ta kalıyorlar zaten direkt.Konya gruplara kalir diyordum da gidip ligi bile olmayan takima elendiler aptallar. Sivas da elendi diyebiliriz müthis bir mucize olmazsa.
Geriye iki haydut takim Fener ve IBB kaldi. Umarim bu iki serefsiz olusum gruplara kalmayi basarir. Hem biraz puan toplasinlar hem de en azindan Dünya Kupasina kadar üc kulvarda oynasinlar sikisik fikstürde.
Ne alaka yav böyle bir mantık mı var dünya üzerinde? O zaman rövanşlı maçlarda ilk maçta kendi evinde kazananlar direkt tur atlasın. Ayrıca Başakşehir'in ayrıca deplasmanı daha çok kendi evi gibi yıllardır. Adamlar deplasmanda daha rahat.IBB'nin işi zor, evinde yenemediği takımı deplasmanda nasıl yenecek? Bilerek oynamıyor çakallar lige asılmak için.
Burda Bekaya gol filan atamıyor diyorlardı. Adam gol atmaya basladiBerkay nefis soktu
Basaksehir iyi takım en güçlü rakip bunlar şu anda
Pro lisansı yok halaBunlarin hocası emre degilmi neden kenarda yok bilen varmı ?
Emre hocaya da helal olsun elenseler bile bu düşüncem değişmeyecek adam lig için Avrupa'yı salacağım demedi bazıları gibi, çıktı gayet delikanlı bir şekilde mücadele ediyor.
ilk mac performans bazli begendigim ilk isimdi . az biraz daha kondisyonu yetseydi skoru 2 yapabilirlerdi. *ciktiktan sonra ,basaksehir gol atamaz diye dusundum. . . *basaksehir , taktik anlamda, ataklari daha dengeli paylasim yaparsa, bu oyuncuyu daha diri tutup-tam mac verim alabilirler diye dusunuyorum,. -bu mac ozelinde izlenimim.Münir iyi