KL 23/24 ÇF M:1 | Olympiakos 3-2 Fenerbahçe | MS | 11 Nisan

1 farklı skor sakat ben %51 turu aldı fener derim.
2 farkta olmayabilridi belkide

neyse Aston ya da Lille kim çıkarsa feneri mahfeder zaten. büyütmeye gerek yok

Oly'nin hocası için iyi diyenler vardı berbat hocaymış ilk önce. Turu bitirme şansı Oly'nin eline gelmişti hocası ısrarla yapmadığı değişiklik yüzünden belki de turu verdi. Oysa yapması gereken Jovetic'i çıkarıp orta sahaya dirençli bir adam almaktı sadece ki bunu yaptıktan sonra pozisyon vermeleri kesildi ama çok geç yaptı bu değişikliği. Şimdi deplasmana gidecekler tur ortada ortada demem sebebi de ilk önce Podence dönüyor ve Fb'de de sakatlıkların durumu önemli. Oostawalde çaprazı koparmış olabilir yine Becao gitti Osayi ve Tadic hep baldırları tuttu.

İlk gördüğüm fenerliye tekme tokat dalmak istiyorum!

Olimpiakos da Türk takımları gibi kırılgan. 5 büyük lig, orta Avrupa ve kuzey takımları böyle olmuyor işte. Çeyrekte gelebilecek en iyi kura. Ona rağmen yenildiler şu maçı. Fener içeride daha kötü bir takım. Oly muhtemelen geçer turu erken gol yemezse.

Oly bayagi kirilgan takim

Kadiköy de taraftar baskisi ile bas etmeleri zor bana göre

3-0 veya 3-1 olsaydi bayagi avantajliydi oly ama 3-2 kesinlikle sikintili bir skor

Retsos denen salak yaptığı saçma penaltiyla maçı buraya getirdi

10dk daha olsa maç 3-3 olacaktı belki 3-4 tebrikler yinede tur istanbulda kedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi bir takımın bu kadar mı penaltı şansı olur yaa.

SG maçı penaltısı, ortada pozisyon yok alakasız şekilde adamın eline çarpıyor.

Bu maçta fbli topçu içeri çevirdikten sonra olyli topçu ile çarpışıyor.

Pozisyon yok ortada.

Maç ne hale geldi sonra :)

Oly eleştirip feneri beğenenler hangi maçı izlediler yada nelerini begendiler, soylesinler bilelim

Aston Villa veya Lille bu takımlardan hangisi gelirse gelsin Oly veya Fb'yi elerler.

olyde depde iyi gibi

adamlar evinde 4 yiyip depte 5 atmışlar ilginç 1 takım. son maçında da 5 atmışlar deplasmanda
Bu maçta da deplasmanda gibi oynamışlar zaten. Maçı ne zaman açsam fenerdeydi top. İstatistikte %38 topla oynama süresi. Uzun zamandır topu bu kadar rakibe bırakan takım görmedim. Hem de kendi sahasında.

Olympiakos tam deplasman takımı İstanbul'da gol atar da daha fazla yemezler inşallah

Yav adamların takım olduğu bile meçhul, fener as kadrosu ile çıksa muhtemelen tur bu maç gelmişti, Belçika takımı ile de benzer yorum yapılıyordu iyi falan, bunlar köy takimi

Geri
Üst Alt