KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8

İsmail sonuçta kazandık açıklaması yapar bence. Ya da rapor alır çıkmamak için, bilemiyorum

yabancı hakem diye zırladılar alın size yabancı hakem. yabancı hakemler bizim ligdeki maçları yönetse o geldim abi cihan ve hissiyatımsı erkan bu kadar etki edemeyecekti.
Yabancı hakem yönetsin yabancı bu sefer diğer kesimden dayağı yer. Hele yabancı diye ekstra bilenip daha çok olay olur. Herif gözünün önünde adamın ayağına basıyorlar kart vermiyor en dandik yerde kaleden uzaktayken dzekonun ayağı üç oluyor zart sarı.

Cok şaşırdım ya. Fenerin ligde bi ton bedava penalti alıştırması da var nasıl kaybetti bu embesiller 😀😀😀😀😀

Mert Hakan Yandaş: "Olamaz!"

1713478067737.webp

Bizde bayerne filan sahayı dar ediyorduk uclde tek pozisyon bulamadılar son 75 dk da sjdjdkfkfkf bakalım rams parka gelmemek için ne dümenler yapacaklar kfkfkfkf
Azıcık aklı varsa gelmez 3-0 hükmen mağlup olurlar zaten alışıklar son dönemde 3-0 a 😂 hakikatten bu sefer gelirlerse tarihi fark bekliyorum ben

Fener turu geçse de aşırı üzülmezdim sonuçta Aston Villa'ya karşı şansları düşük olacaktı ama bu şekilde 120 dakika oynayıp penaltılarla elenmeleri de güzel oldu. Son ana kadar umutlu olup kaybetmeleri onları mental olarak düşürecektir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
vallahi ankaragücü bu oly'den daha iyi takımdı. keza benzer bir formatta, iki maçlı eleminasyonda 3leyip gönderdi fb'yi. bu maç daha kolaydı ama yine eleyemedi. %98.

Geri
Üst Alt