KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8

Yunan kaleciye maç içinde çok sallamıştınız, belliydi penaltılarda turu alacağı :D

Ek: Ben aksine İrfan'ın golünü biraz kolay yemesine rağmen penaltılardan önce de beğenmiştim kaleciyi. 21 yaşındaymış. Muslera sonrası için takip etmeli diye geçirdim aklımdan. Fiziği tam kaleci fiziği, oyun kuruşu 1-2 hata dışında iyiydi bence. Üstüne penaltılarda da iyiymiş gibi. Tabi bir maçta karar verilmez de... TR'de Yunan kaleci mevzusu biraz riskli olabilir tabi mental olarak.

Maç boyu 2 isabetli şut atan ve 2.yari komple ezilen bir feneri ve özellikle.o fredi öven varsa kusura bakmasın ya kuştur yada futbol izlemeye yeni başlamıştır

Tadic iyi penaltıcı değil ki, neden ilk o attı şaşırdım. Moral olarak eksi başladılar bir kere atışlara. Maçın son dakikaları ve penaltılarına baktım Fred-İrfan-Dzeko vs çıkmış çok şaşırdım, maçın penaltılara gidebileceğini düşünmediler mi acaba?

Olympiakos gibi bir takıma elendiler lan şaka gibi. Eski Oly olsa tamam da adamlar şu an Yunan liginde bile ilk 3 takım arasında değil. Forvetleri El Kaabi orta sahası Chiqunho falan bu adamları eleyemedi Oly'nin oyun kalitesi Alanta, Antalya kadar bile değil ya.
Satışcı fgk bile daha iyi oynamıstı 1.yarı

yabancı hakem diye zırladılar alın size yabancı hakem. yabancı hakemler bizim ligdeki maçları yönetse o geldim abi cihan ve hissiyatımsı erkan bu kadar etki edemeyecekti.

Penaltilarda oly nin penaltı çizginin icinemi düştü gosterdilermi tekrarini?
Çizgi teknolojisi yok galiba

Kaleciyi alıp kiralama konusu olabilir daha çok yolu var bi 3-4 sene pişmeli sağlam liglerde

Geri
Üst Alt