GSCimbom
KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8
Alper Altun

KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8 Sayfa 130

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
62,6K
Sayfa
130/148
Yunan kaleciye maç içinde çok sallamıştınız, belliydi penaltılarda turu alacağı :D

Ek: Ben aksine İrfan'ın golünü biraz kolay yemesine rağmen penaltılardan önce de beğenmiştim kaleciyi. 21 yaşındaymış. Muslera sonrası için takip etmeli diye geçirdim aklımdan. Fiziği tam kaleci fiziği, oyun kuruşu 1-2 hata dışında iyiydi bence. Üstüne penaltılarda da iyiymiş gibi. Tabi bir maçta karar verilmez de... TR'de Yunan kaleci mevzusu biraz riskli olabilir tabi mental olarak.

Maç boyu 2 isabetli şut atan ve 2.yari komple ezilen bir feneri ve özellikle.o fredi öven varsa kusura bakmasın ya kuştur yada futbol izlemeye yeni başlamıştır

Tadic iyi penaltıcı değil ki, neden ilk o attı şaşırdım. Moral olarak eksi başladılar bir kere atışlara. Maçın son dakikaları ve penaltılarına baktım Fred-İrfan-Dzeko vs çıkmış çok şaşırdım, maçın penaltılara gidebileceğini düşünmediler mi acaba?

yabancı hakem diye zırladılar alın size yabancı hakem. yabancı hakemler bizim ligdeki maçları yönetse o geldim abi cihan ve hissiyatımsı erkan bu kadar etki edemeyecekti.

Geri
Üst Alt