Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerde de çoğu solak. Solaklar kaçırırMaç penaltılara kalırsa oly nin yaşayacağı komediyi düşünemiyorum hepsi ayaksız oyuncularının
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onun için ne diyoruz... Geçsinler bu turu penaltı falan bir de Aston villa tepinsin üstlerinde...Onun bunun bilmem nesi bulent olmasa sivas kesin puan alırdı yipranmis fbden ama ihtimal yok işte.Bulentin şampiyonluğa oynayan fbye çelme takacağına inananlara köprü satalım
Rakipler maçı verdikten sonra yorulsalar ne olacak? Senin söylediğin normal bir lig ve normal rakipler için geçerli diyorum. Diyorum ki ligde u19 ile çıksalar maçlara yine kazanacaklar.Usta gözünü seveyim ne anlatıyorsun? Fazladan 2 maç demek daha fazla yorulmak demek, sakatlık riski demek.
fb bok gibi oynadi. fb bu iste. Iyi oldu uzatmaya kalmasi. Eleseler de sorun degil. Bu oyunla Aston Villa parcalar bunlari. Watkins cosar.
İrfan osayi tarafı da işliyor ama 60 dk .Fb paso tadic Ferdi kanadından geliyor
Lig maçlarında da böyle
Şuraya önlem alan her takım fb'yi dağıtır
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sivas maçın başında kirmizi gorurOnun bunun bilmem nesi bulent olmasa sivas kesin puan alırdı yipranmis fbden ama ihtimal yok işte.Bulentin şampiyonluğa oynayan fbye çelme takacağına inananlara köprü satalım