KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8

Onun bunun bilmem nesi bulent olmasa sivas kesin puan alırdı yipranmis fbden ama ihtimal yok işte.Bulentin şampiyonluğa oynayan fbye çelme takacağına inananlara köprü satalım
Onun için ne diyoruz... Geçsinler bu turu penaltı falan bir de Aston villa tepinsin üstlerinde...

Oly'nin bu kadar dayanması bile bir şey. Oly hocası değişiklik yapmadı değil mi hala? Oyuncularının koşacak hali kalmadı ama hala değişiklik yapmıyor herif değişik biri.

Usta gözünü seveyim ne anlatıyorsun? Fazladan 2 maç demek daha fazla yorulmak demek, sakatlık riski demek.
Rakipler maçı verdikten sonra yorulsalar ne olacak? Senin söylediğin normal bir lig ve normal rakipler için geçerli diyorum. Diyorum ki ligde u19 ile çıksalar maçlara yine kazanacaklar.

Fb paso tadic Ferdi kanadından geliyor

Lig maçlarında da böyle

Şuraya önlem alan her takım fb'yi dağıtır

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İrfan osayi tarafı da işliyor ama 60 dk .
Ferdi komisyon olarak sonuna kadar gidebiliyor tadic saha içinde dinlenmesini biliyor o sebeple uzatabiliyoe oyun süresini.
Eğer ilk 60 dk geçtiyse haklısın sadece sol taraf işlemeye başlıyor. sağa irfanı çıkarıp cengizi alır batau alır serdarı alır ama onlarda iş yapamaz

Aslında düşününce fenerin turu geçmesi iyi olabilir. Sanırım yarı final rövanş maçı bizle oynayacakları maçla aynı haftaya denk geliyor

Eleseler mi elenseler mi çok kararsız kaldım. En azından uzadığı için 2'sine de fitim sanırım.

Ula bu tadic sadece gotunu koyarak rakibine tehlike yaratıyor bunu bizim kanatlar neden yapamiyor

Ohh be tam istedigimiz skor oldu. Penaltilarla elesinler artik. Yapacaklari 2 mac bizim ligdeki rahatlamamiz hemde bunlardan once oynamamiz acisindan iyi olur

Aston villa nasilsa bunlari paket eder

Chiquinho ve El Kaabi bitti ama hoca olacak ispanyol traş herif hala bekliyor. El Arabi ve birini daha al. Yedekte daha o kadar adam var

Geri
Üst Alt