Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.294
- 30.130
- 1.988
Space de manyak ağlıyorlar puahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Link atsana üstadımSpace de manyak ağlıyorlar puahahaha
Boş ver. Bunlara nekadar erken koyulursa okadar iyidirFener turu geçse de aşırı üzülmezdim sonuçta Aston Villa'ya karşı şansları düşük olacaktı ama bu şekilde 120 dakika oynayıp penaltılarla elenmeleri de güzel oldu. Son ana kadar umutlu olup kaybetmeleri onları mental olarak düşürecektir. Fener birde lafta bu tur için Süper kupa maçına çıkmadı ama ilk maçta rotasyon yaptılar bu maçta da Fred ve İrfan'ı normal süre bitmeden oyundan aldılar acayip bir tezat cidden.
Link atsana üstadım
İsmail Kartal maçtan 1 gün önce penaltılara çalıştık dememiş miydi burada bile patladı.![]()
Tabiki.Fred ve irfancanı aldı ligde olsa çıkarmazdıİsmail Kartal değişiklikleri Sivas maçını düşünüp yaptıysa şaşırmam. Tarihi fırsatı kaçırdı farkında değil.
O satılık hakem 5 metre öne çıksa iptal etmezdi. Öyle bir şerefsizdiLivakovic'in kurtardığı ilk penaltıda 1,5 metre öne çıktı kaleci. Tekrar edilmesi gerekmez miydi?
Çizginin tam üstünde bence değildi ama böyle elenmeleri daha güzel oldu.ayriyeten oly nin çizgi denilen penaltisi tekrar izledim net gol top çizginin içinde bu hakeme rağmen 2 yarı rezil oynadılar