Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.753
- 13.474
- 2.463
Gece gece yine bizi güldürdün fener iyi ki varsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle hatta kurada yunan takımlarindan dususte olanı geldi lille fio filan gelse bitmiştiOnca övündükleri Avrupa macerasında ilk ciddi rakibe elendiler. Ciddi derken, Başakşehir ayarında olduklarını en baştan belirtmiş idim...
Kadroyu gördüğümde gol ataamıcaklarını anladım bir takımın bekleri ofansif kanatları temposuz olursa o beklerle o kanatlar maç içinde çakışır bekler her geldiğinde kanatlar ileriye gidemiyor o meziyeti yok hiçbirinin orta sahada ona keza fred 6 değil bir iki tane ofansif oyuncu var rakip 3 tane defanfif adamla çıktıHocalığın lazım olduğu maçlarda İsmail Kartal büyük çoğunlukla iş yapamıyor aslında. Batshuayi ve Serdar Dursun'u alıp bastırıyor ama hakemler ve garip anadolu topçuları olmasa işleri yaş. Fener'i sezon başından beri taşıyan bir 11 ve 3-4 tane yedek adam var. gerisi tek tük maçlarda kabadayılık taslayıp rastgele şut geçen adamlardan oluşuyor. kadro kalitesi olympiakos'un çok üstünde olmasına rağmen hoca ve oyuna aldığı yedeklerle turu verdiler. zajc ve krunic girse ne olur girmese ne olur. işleyen orta sahayı bozdular
çekim de berbattı oyuncuların koşusunu göstermesi gerekir kim çekiyo bunu acun medya mıSpiker o kadar malak ki ben de anlamadım penaltıların bittiğini. Hiç skor falan da söylemiyor.
Syzmanski zora giren maçlarda hep ortadan kayboluyor, Dzeko bitince Fred, İrfan ve Tadic'e kaldılar, Fred ve İrfan da çıkınca Tadic tek kaldı Batshuayi ile birlikte. Gerisi boş adamlardı. Duran top karambolü veya Batshuayi golü dışında ihtimalleri yoktu. Tadic tecrübesiyle baya iyi oynadı ama karşısındaki adamın enerjisi iyi çıkınca fiziksel eksiklikten dolayı iş bitiremedi. Defanstan topla çıkmaya çalıştıklarında hep batırdılar, İsmail Kartal'ın ciddi eksiklikleri var oyun kurulumunda.Kadroyu gördüğümde gol ataamıcaklarını anladım bir takımın bekleri ofansif kanatları temposuz olursa o beklerle o kanatlar maç içinde çakışır bekler her geldiğinde kanatlar ileriye gidemiyor o meziyeti yok hiçbirinin orta sahada ona keza fred 6 değil bir iki tane ofansif oyuncu var rakip 3 tane defanfif adamla çıktı