KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8

Pendik'i rahat bir oyun ve skorla yenmemiz bir kat daha önem kazandı. Her ne kadar Bülent Uygunlu Sivas'tan beklentim düşük olsa da, bu elenme üzerine ola ki ters giden bir maçta üzerlerindeki baskı artacaktır...

Benim bildiğim Ali Koç, bu maçtan sonra ilk gördüğü yerde İso Hocanın ağzına eder. Karakterli insan da afiyetle yer tabii!..

Şu o la la çeken spikerden bile daha kötüydü spiker.

Ohhhhhhhh geberin beter olun surum surum surunun allahin sikecileri

Beles penaltilara alistiniz bugün penaltilarla gumlediniz.Şimdi sıkı durun sırada aslanların sampiyonlugu var sizin filminiz daha yeni basladı.Acıların cocukları.Iflah olmayacaksınız ulan inleyeceksiniz aglayacaksiniz kahrinizdan catlayacaksiniz yine yeniden.

Ohhohhoh koydu gecti olympiakos

Pendik'i rahat bir oyun ve skorla yenmemiz bir kat daha önem kazandı. Her ne kadar Bülent Uygunlu Sivas'tan beklentim düşük olsa da, bu elenme üzerine ola ki ters giden bir maçta üzerlerindeki baskı artacaktır...

Renkdas ne beklentisi yaf ? Adam bildigin $ikeci. Tescilli iki taraf mac yapacak sen beklenti diyorsun :)

Renkdas ne beklentisi yaf ? Adam bildigin $ikeci. Tescilli iki taraf mac yapacak sen beklenti diyorsun :)
Bülent Uygun tarihi kararını versin feneri yenip ismaili gönderip fenerin hocası olmayı mı seçer? Yoksa maç satan adam olarak anılmayı mı?

Şaka şaka tabi ki maç satan adam olmayı seçer. Zaten fenerden puan alırsa onu linç edecekleri için takımın başına da asla getirmezler...

Bülent Uygun tarihi kararını versin feneri yenip ismaili gönderip fenerin hocası olmayı mı seçer? Yoksa maç satan adam olarak anılmayı mı?

Şaka şaka tabi ki maç satan adam olmayı seçer. Zaten fenerden puan alırsa onu linç edecekleri için takımın başına da asla getirmezler...

Karisi tarafindan "yine mi mac sattin la Bulo" diye cagirilmis sahsiyet. Ustune Suvas :) Net fenev galibiyeti bak 2-1 olur skor ama oyun sakin gecer o derece.

bülentin ne oldugunu herkes biliyor yalnız sivas seyırcısı bülent filan affetmez daha düne kadar fener nezaman gelse şikeciler diye trübünlerde bagırıyorlardı

Konferans'ta FB'nin oynadğı takımlar fizikli takımlar değildi ki. Prag'ı da ayrı bir yere koymak gerek zira Prag maçında elenmemez,n sebebi beksiz çıkmamızdı. Boey gitmemiş olsa, Köhn yetişmiş olsa çok rahat elerdik Prag'ı. Yediğimiz goller hep Berkan tarafından mesela en basitinden.

Toplu cevap vereyim, ne olursa olsun eleyecektik, o yüzden biz burda olsaydık yarı final falan yapardık diyemiyorum, bu kadroları kuruyorsan Olympiakos Prag falan eleyeceksin, gerisi oturur konuşuruz bahane işte. Prag ilk maçta bizim presi darmadağın edip dünya pozisyona girdi

Bak hala Galatasarayli gibi dusunuyorsun "xx yerine gecmek icin firsat..." aga, adamlarda yok boyle bir omurga ya da bireysel ego. Eziklik her alanda mevcut. Yatar gecerus.

Karisi tarafindan "yine mi mac sattin la Bulo" diye cagirilmis sahsiyet. Ustune Suvas :) Net fenev galibiyeti bak 2-1 olur skor ama oyun sakin gecer o derece.
Alıştık biz bu oyuna. Sivas çok iyi top oynamış gibi gözükecek. Ama fener muhteşem bir performans gösterip zor da olsa maçı alacak. Sivas fener maçlarının özeti bu şekilde... Bir tek rıza canısı küçüktaşı için bir beraberlik alıp şampiyonluktan etti bunları...

Alıştık biz bu oyuna. Sivas çok iyi top oynamış gibi gözükecek. Ama fener muhteşem bir performans gösterip zor da olsa maçı alacak. Sivas fener maçlarının özeti bu şekilde... Bir tek rıza canısı küçüktaşı için bir beraberlik alıp şampiyonluktan etti bunları...

Sasrirtmaz... Hatta Tadiiicc, Dzekoo diye bagirislari duyar gibiyim :)

Ulan ne stresli akşamdı ya. Önce Aston mu geçecek Lille mi stresi yaşadık. Sonra 120 dakka Olympiakos ecel terleri döktürdü. Sizi bilmem de ömrümden ömür gitti benim. Neyseki sonu güzel bitti. Olabilecek en iyi senaryo yaşandı. Beter olsunlar itler

Toplu cevap vereyim, ne olursa olsun eleyecektik, o yüzden biz burda olsaydık yarı final falan yapardık diyemiyorum, bu kadroları kuruyorsan Olympiakos Prag falan eleyeceksin, gerisi oturur konuşuruz bahane işte. Prag ilk maçta bizim presi darmadağın edip dünya pozisyona girdi
Onun nedeni beksiz çıkmandı işte. Berkan sol bekteydi tüm yediğimiz goller Berkan tarafındandı. Yoksa eliyorduk zaten Prag'ı hatta o halimizle bile 10 kişi kalmasan yine eliyordun. Bu arada sisteminde en önemli adamlardan birini de satmışsın.

Ulan ne stresli akşamdı ya. Önce Aston mu geçecek Lille mi stresi yaşadık. Sonra 120 dakka Olympiakos ecel terleri döktürdü. Sizi bilmem de ömrümden ömür gitti benim. Neyseki sonu güzel bitti. Olabilecek en iyi senaryo yaşandı. Beter olsunlar itler

yooo gayet emanetim hayalarimda takildim renkdas (tabir icin affola). $ikeci ve ezik bir guruhtan bundan fazlasini beklemek zaten surpriz ve sasritici olandir.

Geri
Üst Alt