KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8

Sonuç olarak bir turnuva da yarı finale çıkmaları ekstra bir motivasyon ve özgüven getirecekti. Elenmeleri hem de Olympiakos gibi nispeten daha zayıf bir takıma elenmeleri kırılma noktası olacaktır.

İrfan ve Fred yedeklere bakılırsa çıkmamalıydı ama madem uçup kaçıyorlardı 90a kadar bir gol daha bulsalardı. Maçın sonuna kadar adam değiştirmedi kimseyi. hacı ismail'e savaş açtılar şimdi

Renkdas ne beklentisi yaf ? Adam bildigin $ikeci. Tescilli iki taraf mac yapacak sen beklenti diyorsun :)

Ben bu FB'nin şikeli maçta bile puan kaybedebilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Her Sivaslı oyuncu şikeden haberdar olamaz ve bir top gelir atarlar, Fenerli oyuncuların eli ayağına dolanır, çok fahiş bireysel hatalar olur, VAR'ın vermemesi imkansız bir penaltı yaparlar, vs, vs... düşük dedim zaten beklenti ama işte bazen stres bindi mi kuş vurmamak için öylesine attığın taşa bile çarpabilir :)

Maçı izlemedim ancak Kadıköy'de olayın göbeğindeydim. Penaltılar sonrasındaki o ölüm sessizliği ve hiç bir şey olmamış gibi kalabalığın olaysız dağılışına tanık olmak çok keyifliydi. Her şeyin en kötüsünü hak eden bir camia.

yooo gayet emanetim hayalarimda takildim renkdas (tabir icin affola). $ikeci ve ezik bir guruhtan bundan fazlasini beklemek zaten surpriz ve sasritici olandir.
İşte o bahsettiğin sürpriz ihtimalini bile istemiyordum. %1 bile olsa ihtimal ihtimaldir. Hiç belli olmaz. Bir kırmızı karta bakar turu almaları futbol bu. Elenmeleri çok iyi oldu

Sezon başından beri şunları şampiyon yapmak için hakemler ne uğraştı ana. Verdikleri uyduruk penaltıları şu maçtan sonra bir daha izleyin, nasıl birileri oldukları hemen aklınıza düşer.

Sen git en iyi penaltı kurtaran kalecilerden birini al

mac tam istedigin gibi penaltılara gitsin

livakovicte iyi kurtarıs yapsın

ama karsı kaleci daha iyi kurtarıs yapsın

bu fb gibi cenabet takım görmedım

Olusabilecek yasanacak en iyi senaryo gerceklesti. Elendiler ,120 dakika oynamak zorunda kaldilar ,birde mind fuck vari bir sonla elendiler, bu Oscar ödüllü senaroyu yazan isoya tebrik ederim. Kupa kazanamadi ama bir oscar ödülü alir artik

Biz buna Allahin adaleti diyoruz iste

Allah yarina birakir ama yanina birakmaz

Bu haram puanlarin, bu verdiginiz tesviklerin, bu cevirdiginiz dumenlerin, yaptiginiz algilarin, attiginiz iftiralarin bi yerden cikmayacagini mi sandiniz??

Yarin bir gun lige de havlu atacaklar. Ha atmadilar mi? Biz attiririz ozaman

Bok gibi maç oldu 90 dk 2 pozisyon oldu. Biri şikecilerin gölü diğeride oly nin kaçan net pozisyonu. Bu turnuva intertoya tekrar dönmeli 2 tur atlayan avrupa ligine devam etsin. Böyle vasat bir organizasyonda kupa verilmemeli.

Geri
Üst Alt