- 28 Kasım 2008
- 15.703
- 4.512
- 2.278
Rezil bir kupa ama ŞL kazanmış gibi abartacakları için elenmelerini istiyordum, penaltılarda biraz stres oldum ama bir Benfica maçı değildi tabii.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdas ne beklentisi yaf ? Adam bildigin $ikeci. Tescilli iki taraf mac yapacak sen beklenti diyorsun![]()
Ulan ne stresli akşamdı ya. Önce Aston mu geçecek Lille mi stresi yaşadık. Sonra 120 dakka Olympiakos ecel terleri döktürdü. Sizi bilmem de ömrümden ömür gitti benim. Neyseki sonu güzel bitti. Olabilecek en iyi senaryo yaşandı. Beter olsunlar itler
Niye bu kadar dert ediyorsunuz? Bir atasözü der ki fener ölüm kalım maçına çıktığında kesin ölür...
İşte o bahsettiğin sürpriz ihtimalini bile istemiyordum. %1 bile olsa ihtimal ihtimaldir. Hiç belli olmaz. Bir kırmızı karta bakar turu almaları futbol bu. Elenmeleri çok iyi olduyooo gayet emanetim hayalarimda takildim renkdas (tabir icin affola). $ikeci ve ezik bir guruhtan bundan fazlasini beklemek zaten surpriz ve sasritici olandir.
o zaman niye süper kupayı real ile oynadık diye sorarlar xdKiytirik takimi eleyemediler ya la.
Bir de algi yaratmaya baslamislardi, konferans ligi 20 yil oncesinin UEFA kupasi diye. Jfkdkfkg