Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.322
- 6.110
- 2.293
Ooohhh Günaydın, tertemiz uyandık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beter olsun it herifErsin duzen fena agliyor
3 kupa aldı Hamza bir de.geçen de yazdım bizdeki en çapsız yerli hoca heralde hamzaydı o bile bu ismailin yanında alfa kalır
Kendileri de şikeci değil mi yav.bülentin ne oldugunu herkes biliyor yalnız sivas seyırcısı bülent filan affetmez daha düne kadar fener nezaman gelse şikeciler diye trübünlerde bagırıyorlardı
Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi yarın öbür gün başvuruyu yaparlarsa kimse şaşırmasın.18 nisan deplasman golünün kaldırılması kumpası
Bunları Galatasarayı nasıl yakalarız hırsı bitirecek bitmişler zaten okeye dönüyorlar.Her sezona 4 kupa parolasıyla çıkıp eve ağlayarak dönüyorlar.Her sene aynı tiyatroyu sahneye koyuyorlar tek fark yönetmen değişiyor.120+2'de iyi penaltı kullanıyor diye Bonucci'yi oyuna aldığında dedim ben bunlar kesin elenir diye.
Ben böyle beceriksiz böyle işbilmez bir hoca görmedim. Yalı çocuğunun dışarıdan yaptığı lig dizaynı olmasa Fener şu an TS ve BJK ile birlikte 30 puan gerimizde acaba hangimiz ikinci olacak diye sıkı bir yarış içinde olurdu.
Kodumun şikecileri. Yaptığınız bütün pisliklerin l, bütün emek hırsızlıkların, bütün kötülüklerin ahı böyle böyle çıkıyor işte. Sırada lig var. Orada da hak ettiğinizi yaşayacaksınız, bizim maça kadar siz yaşamazsanız biz yaşattırırız yine. Sorun yok alışığız zaten. Beter olun onun bunun çocukları.