KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8

Ooohhh Günaydın, tertemiz uyandık.

IMG_20240419_080714.webp

fb: köyferanstan çekiliyoruz

Loserlık boyle bir şey

2.uzatmanın başında mı ortasında mı hatırlamıyorum uyumuşum o kadar emindim bunların geçemeyeceğinden

120+2'de iyi penaltı kullanıyor diye Bonucci'yi oyuna aldığında dedim ben bunlar kesin elenir diye.

Ben böyle beceriksiz böyle işbilmez bir hoca görmedim. Yalı çocuğunun dışarıdan yaptığı lig dizaynı olmasa Fener şu an TS ve BJK ile birlikte 30 puan gerimizde acaba hangimiz ikinci olacak diye sıkı bir yarış içinde olurdu.

Kodumun şikecileri. Yaptığınız bütün pisliklerin, bütün emek hırsızlıklarının, bütün kötülüklerin ahı böyle böyle çıkıyor işte. Sırada lig var. Orada da hak ettiğinizi yaşayacaksınız, bizim maça kadar siz yaşamazsanız biz yaşattırırız yine. Sorun yok alışığız zaten. Beter olun onun bunun çocukları.

120+2'de iyi penaltı kullanıyor diye Bonucci'yi oyuna aldığında dedim ben bunlar kesin elenir diye.

Ben böyle beceriksiz böyle işbilmez bir hoca görmedim. Yalı çocuğunun dışarıdan yaptığı lig dizaynı olmasa Fener şu an TS ve BJK ile birlikte 30 puan gerimizde acaba hangimiz ikinci olacak diye sıkı bir yarış içinde olurdu.

Kodumun şikecileri. Yaptığınız bütün pisliklerin l, bütün emek hırsızlıkların, bütün kötülüklerin ahı böyle böyle çıkıyor işte. Sırada lig var. Orada da hak ettiğinizi yaşayacaksınız, bizim maça kadar siz yaşamazsanız biz yaşattırırız yine. Sorun yok alışığız zaten. Beter olun onun bunun çocukları.
Bunları Galatasarayı nasıl yakalarız hırsı bitirecek bitmişler zaten okeye dönüyorlar.Her sezona 4 kupa parolasıyla çıkıp eve ağlayarak dönüyorlar.Her sene aynı tiyatroyu sahneye koyuyorlar tek fark yönetmen değişiyor.

İsmail o kadar malca değişiklikler yaptı ki lige odaklanmak için avrupayı sabote mi etti diye düşünmeden edemiyorum :d Madem zajc'ı alacaksın sahada koşturmaktan başka işe yaramayan szmanski yerine alsana orta sahada tek pas istasyonu olan adamı neden çıkarıyosun :asd:

Hic beklemedigim bir tepki var Ismail Eagle'a. Sirf ne diyorlar diye fb kanallari olan Sports Digitale ve Neospor'u izledim. Aboooo Ismail'i oradan oraya vurmuslar, cok fena hem de. Bu sezon su ana kadar ufak ufak elestiriler oldu ama yaptigi degisiklikler yuzunden ve mac sonu aciklamasi yuzunden o duvardan obur duvara vurmuslar.

Ersin Duzen denen sakin konusan gizli holigan bile bagira bagira elestirdi :D

Astona elenseydiler bu kadar tepki olmazdi. Bu baski ve stres bunlari bitirecek

Geri
Üst Alt