KL 23/24 H Grubu M:1 | Fenerbahçe 3-1 Nordsjaelland | MS | 21 Eylül

Hiç öyle gozukmuyor adamların doğru dürüst pası yok çoğu genç oyuncu

Ben bizim rakiplerin (eleme macları dahil) cok diri ve direncli gözükmesinin sebebi bizden kaynaklı oldugnu düşünüyorum, kopenhag iyi bir takım değil, hele deplasmanlarda yokları oynayan bi ekip, futbolun temel şeyleri bile oturmamiş bizde ve yapamiyoruz

ŞL maçıyla bu mal maçı kıyaslamayın aradaki motivasyon farkını ölçemezsiniz

Götünü yırtar ŞL oynayan takım

3-2 olursa 3-3 olabilir

fbnin 1 tane organize atağı yok 2si duran top 1i kaptırılan top

Kolpadan imtina edelim

3-0 bitecek musabaka
Fb gol yer bugün

FuPPayQXwAEVu39

İcardi dk 4'de golü atsaydı belkide bizim için de farklı bir maç olmayacaktı

Ben bizim rakiplerin (eleme macları dahil) cok diri ve direncli gözükmesinin sebebi bizden kaynaklı oldugnu düşünüyorum, kopenhag iyi bir takım değil, hele deplasmanlarda yokları oynayan bi ekip, futbolun temel şeyleri bile oturmamiş bizde ve yapamiyoruz
Fiziken iyiyken yarım saat ezdik zaten. Golü atinca dirençleri yükseldi. Bizimde benzin bitti. Biz nezaman fiziksel hazır oluruz acaba Allah'tan bir milli ara daha var

Fb'nin son yıllarda şampiyon olamamasında iç sahada oynanılan maçlarda üstün olmamasında büyük 1 pay vardı.İsmail hocayla 2. olduklarında yine bu başarıyı yakalamışlardı.Şimdi kadroları daha da güçlü ve yedekten alacakları katkıları da 1 hayli fazlaca.Bu Fb 2 şekilde karışır iç sahada 1 derbi berabere biterse ve Ts deplasmanında yiyecekleri sert 1 tokata benzer skorla geri İstanbul'a dönmesidir.Bu gibi etmenler olmazsa şampiyonluk yolunda hakemlerle beraber de önleri açık her zamanki gibi..

Geri
Üst Alt