Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Fred yaşına göre tempo 10 üzerinden 7 lakin teknik 10 üzerinden 2
Buyurun beğenenler yalayabilir
Buyurun beğenenler yalayabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben o maçta futbolcu performanslarından rahatsızım.kücüktas ne kötü oynadi bunlara karsi ya delirmemek elde degil.
Yaw fb 2. Olsun da nolursa olsuno zaman 3-3 bitsin desem?
İkili averajları eşit usta.ludo kazanırsa ikili averajla fb lider olmuyor mu
Fb kazanir diger mac berabere biterse fb lider cikarŞu skorlarda kim lider çıkıyor köy grubundan ? Bu öküzler çok maç oynamali
Kabul edebileceğimiz bir sonuç olurBeraberlik versinler maca çıkmam
@Uğur İz
Ferdi iyi oynuyor lakin bu çocuk bek değil savunmayı hala bilmiyor hücumda skor yaptığı için savunmasıni konuşmuyorlar
Szymanski şu maçta 27 defa topla buluşmuş 7 tanesini kaybetmiş bu topların![]()
fb 3 tane attı diye dedim eşitlik halinde birbirine attığı gollere bakılıyor diye kalmış aklımda ama net bilmiyorumİkili averajları eşit usta.
Alanya maçını izletelim fikri değişirMaçı dayımla izliyorum bu fener bize en az 3 atar diyor. Rakip tornavida diyorum . Rakip önemli değil adamlar oynuyor diyor. Ulan rakip nasıl önemli değil.yıllardır bu Galatasaray taraftarının feneri övme bizi gömme sevdası bitmiyor.
Pelincolnoyle deme ikinci alex
Anca Sami över bunuoyle deme ikinci alex
Normal averaja kalıyor. Onda da fb avatanjlı. Ludo almamalı nortjalend almalıludo kazanırsa ikili averajla fb lider olmuyor mu
@Sami KarakoçAnca Sami över bunu