Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.996
- 16.596
- 2.648
Galaksice ünlü SSKlı girdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzadı sahada görmeme süreci. Zahayi kadrodan çıkardık Avrupa maçı. Yani daha milli ara sonrası dönecek.hazır adam almadık onun sıkıntısı var üzerimizde. Yoksa transferlere teker teker bak hepsi yakıyor ama sahada görmeyince sıkıntı.
Hadi yaövmeyim övmeyim diyorum da şu fredin az once attigi pasi bizim orta sahada atacak adam yok şu an
10 kişi oynuyor rakip 40 dkdır
Kırmızıya kadar sesiniz niye çıkmıyordu
Uefa kupası bile değil…. Rakipler çok dandikEvet ben konudan çıkıyorum yoksa birine söveceğim. Gidin başka yerde yalayın şunları. Yeter artık her sene her sene aynı şey.
Oynamadilar ki katki alalim. Oynamaya baslasinlar sonra elestiriz!Fenerin yeni transferleri iyi katkı verıyor. Biz ise hiç birinden katkı alamadık.
Maçın başından beri bir pası geçiremedi 1 pasla efsane mi olduövmeyim övmeyim diyorum da şu fredin az once attigi pasi bizim orta sahada atacak adam yok şu an
Orta saha gelmezse evetBIz napiyoruz, armut mu topluyoruz bu sirada?
Oynamadilar ki daha Angelino haric 90 dakika oynayan yokFenerin yeni transferleri iyi katkı verıyor. Biz ise hiç birinden katkı alamadık.
tam kadro febe ile 5 eksikli Galatasarayı kıyasladıkları için kıskanmaları doğalüyelerimiz yine fbyi kiskanmislar
BossssOrta saha gelmezse evet