KL 23/24 Play-off M:1 | Fenerbahçe 5-1 Twente | MS | 24 Ağustos | S Sport +

Dünkü maç konusunda da farkettim , hala çok çabuk asıp kesiyor bizim taraftar bu anormal üzücü bir şey.

adamlar 10 kişi vasat bir twenteye 2 gol attı diye de bir anda süper takım seviyesine çıkarıyorsunuz. O kadar para harcamasına 1 2 bir şey doğru olacak tabi ama panikleyecek, aman diyecek durum yok. Kadıköy deplasmanı öncesi 6 gün totem yapan modda görüyorum bazı yorumları.

Şu ana kadar gördüğüm tek taktik sıfıra inip dışarı çevirmek veya içeri kesmek. Attıkları goller hep birbirinin kopyası. Şimanski'nin bu kadar öne çıkması boşuna değil. 10. haftada rakipler bu mevzuyu çözünce göreceğiz ne yapacaklar.

Almayarak hata yaptı, görüntü o. Bu sene transfer politikamiz çok da al sat mantığında değil ki. Her aldığımız adama yüksek yıllık ücret verdik.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav sanki geçen sen aldığımız zanioloya yıllık 600 bin veriyorduk. 2.7 milyon alacaktı o gitti tete geldi o da aynı parayı alıyor.
SAtmalık aldığımız tek adam da bu ancak diğer oyunculara da sürpriz teklifler gelebilir.

Forumda çok defansif bir ortam var. Birsey yazınca herkes linç kültüründe. Tamam diyelim fener çok kötü, transferleri berbat, biz harikayız. Ne diyelim. Ama şunu diyim geçen seneki fener ile kıyaslayan arkadaşlar hata yapar, kadroları tamamen değişti nerdeyse. Geçen sene çöptu kadroları. Daha ciddiye almak lazim rakibi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Klasik gsc kuş güzellemeleri. Her sezon başı transfer dönemi başlar

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kahveci'nin performansı cengiz'den giren 15 milyon euro yüzünden 1 fenerbahçeliyi bile üzerse akşam güzel geçmiş demektir.

bu köpekleri kapattim, duyduklarimdan sonra, sokarim ülke puanina ne ayni jk gibi bunlarda ayni bkun yesili, elenainler serefsizler!!!!

Geri
Üst Alt