KL 23/24 Son 16 M:1 | Union SG 0-3 Fenerbahçe | MS | 7 Mart

Disiplinden asla kopmayan takım bu mu ne diziliş kaldı ne taktik bizim halı saha maçlarında daha fazla disiplin hakim

ferdi girdikten sonra fener kontrolü eline aldi

haftalardır diyorum en key adamı ferdi fenerin

Gidip yine en kofti takımı çekmişker kurada. Fb medyası da bunları abarttı diye millet iyi takım zannetti

Penaltı verebilir diyor te Allahım ya

Puertas’a dikkat, Nillsen’e dikkat, Amoura’ya dikkat. Freeddd, Batshuayiiiii

Tüm maçı böyle anlatan bir spiker mi olur lan

Spiker bı tarafına mikrofonu sokarak anlatıyor maçı, buna kanaat getirdim

Amoura ne berbat adam

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spikeri mute yapma opsiyonu olsa keşke

Radyodan yanın yapsan böyle anlat ama maç canlı herkes görüyor pozisyonu

Bu takim nasil bruge takimini yenmis anlamadim rezil safi kosan ama yeteneksizler ordusu bunlar belcika liginde liderse kapatsinlar bu ligi fenerbahce sadece kosu mucadele etti ekstra birsey oynamadi ama rakip acaip kotu nordsjland bunlardan daha yetenekli

Ulan batshuayi direk kalkiyor zaten bi tek spiker penalti beklentisinde. Sukur ki bu sene exxen ve lesh spikerlerinden kurtuluyoruz

fred sakatlana sakatlana hantallaşmış birkaç maç sonra kruniç gibi bunada homurdanmalar başlarsa şaşırmam

Tescilli şikeciler sosyal medyada ülke puanı sırtımızda demeye başladılar. :asd:

10 tane stoperın arasında beleşe aldıkları djıku dısında geri kalanını toplayaınca 1 adam etmıyor

1.5 forvetleri var saglam bats ve artık sahada yürümeye baslayan dzeko

kadroları sadece kagıt üzerinde geniş bana göre

Yav sonuçta var hocam, kağıt üstünde kağıt dışında bilmem ne. 10 hafta kala sahaya çıkacak 10 tane oyuncumuz kalmadı. Ne kadar gevşek adam varsa transfer ettik bu sezon, olan sergioya oldu, ndombele ziyech hala idmana cikiyor

Geri
Üst Alt