KL 25/26 H:2 | Samsunspor 3-0 Dinamo Kiev | MS | 23 Ekim | TRT 1

Bu Celil'i bu sene takip edelim. Seneye altyapı kontenjanından rotasyona düşünülebilir

O zmn bilet fiyatları yüksek
Yok Samsunlularda oyle futbol tutkusu yok yani genclerde diyelim, zaten Samsun'da cogunluk Trabzonlu insanlarla dolu o yuzden millet dogru durust stadi dolduramiyor buyuk maclar haric. Futbolu takip edenlerin bir kismi kesin gec saatte diye gitmemistir bu maca.

Yok Samsunlularda oyle futbol tutkusu yok yani genclerde diyelim, zaten Samsun'da cogunluk Trabzonlu insanlarla dolu o yuzden millet dogru durust stadi dolduramiyor buyuk maclar haric. Futbolu takip edenlerin bir kismi kesin gec saatte diye gitmemistir bu maca.

Niye o kadar çok Trabzonlu var?

Yok Samsunlularda oyle futbol tutkusu yok yani genclerde diyelim, zaten Samsun'da cogunluk Trabzonlu insanlarla dolu o yuzden millet dogru durust stadi dolduramiyor buyuk maclar haric. Adamlar kesin gec saatte diye gitmemistir bu maca.
Nası yog

2.ligde iken seyirci ortalaması en yüksek takımdı

Hatta süper ligde geçen yıl ya da önceki yıl 3 büyüklerden sonra 4.takımdı

Nası yog

2.ligde iken seyirci ortalaması en yüksek takımdı

Hatta süper ligde geçen yıl ya da önceki yıl 3 büyüklerden sonra 4.takımdı
20 bin kisi yine geliyor cogu zaman ama 33 bin kisilik stad dolmuyor, anca Trabzon maci veya Galatasaray falan gelirse gidiyor millet. O zaman yer bulamazsin zaten stadda.

Salak tinertaş köy takımına elenmese 5 seneye belcikayi yakalardik. Ülke puanı akıyor

robert forvet konusunda cok yanlıs yaptı eger ndiayeyi listeye yazdırabilse cok daha iyi takım olurlardı

Başakşehir denen oluşumun yıllardır yapamadiğini ilk sezonunda yapiyor samsun helal olsun

Instagram'in en populer muzigini caliyorlar stadda suan

Samsun'un gol müziğinin "ara beni" olmasının bir hikayesi var mı?

Gerçi ben bizim I Will Survive'ın hikayesini bile hatırlamıyorum da...

Geri
Üst Alt