- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Niahhahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye kus diyelim renktas, care resmen birileri gelip kulüplerimizi satin almali. makas inanilmaz acik. bu sekilde ligin tadi tuzu olmaz!İsterseniz bana kuş deyin ama gerçekten çok sinir bozucu
Bu takıma elenilmez rezilsin bjk rezil
Ya bir sezon da puan kasın, sizin yüzünüzden saçma sapan eleme turları oynuyoruz.
Reziller. Başakşehir desen aynı.
Çağdaş Atan, Sergen, Emre B, Abdullah Avcı vs bunların alayı bilerek eleniyor Avrupa'dan. Al bir de solskjaer çıktı.
Rezilsiniz. Bu kadroları Bu paraları lig için mi kuruyorsunuz.
Batın da rahat edin. Lozan mıdır nedir top da oynamadı. Salak gibi yenildiniz ya.
Türk takımları nedense bir gol yiyince dağılıyoruz
Taraftarımız da bir gol yiyince susuyor
Bırakın artık bu saçmalıkları ya
fenermi fenere bu sezon 20p farkatmaszak bende bisey bilmiyorum!!Valla onca transfer bilmemne, bi cacik olmaz.
Fener gene ikinci kalacak ve hakemlerle bizle ugrasacak.
Tek umudum goztepe samsun falan kaldi
İkinci olmasi icin baska takimlarin surekliligi onemli oda zor oluyorfenermi fenere bu sezon 20p farkatmaszak bende bisey bilmiyorum!!
4caktigimiz kayseri bunlari duman ederİkinci olmasi icin baska takimlarin surekliligi onemli oda zor oluyor
Hakemler ve tff ile beslenecekler gene belli yani
İnsallah4caktigimiz kayseri bunlari duman eder
adamlar duran diye bir mal aldi harbiden duruyormusİnsallah
Dogru diyorsun ortalik berbat olmasınAman reis dur
Sekiztaşim şaşırtmadı.Tjknin kazanma ihtimali yok. Şansları varsa penaltılara götürürler.