Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.537
- 6.260
- 673
Hiç sevmiyorum. Kuduruyo Galatasaray başarılı olunca güya çaktırmıyo ama çok bellihtalks lavuğu çıldırmış güzel oluyor bu halini izlemek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç sevmiyorum. Kuduruyo Galatasaray başarılı olunca güya çaktırmıyo ama çok bellihtalks lavuğu çıldırmış güzel oluyor bu halini izlemek
Iyi iyi boyle gitsinler kucukluklerini iyice sindirsinler iclerineRomantizmi seviyor bunlar
2017 Aralık ayından beri kocaman bir enkaz Bjk Avrupa'da.2021 şampiyonluğu olmasa yerelde de bir şeyleri yok gerçi o tarihten beriFener ile Galatasaray birbirleriyle laf dalaşı yapmaktan bunların son yıllarda ki Avrupa'da ki rezilliğini kimse konuşmuyor. Yok young boysmus felan bunlar İsrail takımına yenildi sürekli saçma sapan takımlara eleniyorlar
Tarihleri boyunca yok tek basarilari cl gruplarından çıkmaları.2017 Aralık ayından beri kocaman bir enkaz Bjk Avrupa'da.2021 şampiyonluğu olmasa yerelde de bir şeyleri yok gerçi o tarihten beri
akanjiyi uğurcanı keremi cernyi hep birlikte transfer ediyor şuanfazla gs destekliyon diye linçledir o zamandan beri saçmalıyor bir tık. halbuki gsli daha çok izliyor ve para kazandırıyor.

2 sezondur bu mentilatiyi anlamıyorum zaten, bunlar kendi takımlarını ne zannediyor da sancho filan gelir diye bekliyorlar. ligde başarı yok, avrupada yok, come to bjk ile topçuları tavladıklarını filan zannediyorlar heralde. Biz şu halimizle oyuncu ikna ederken zorlanıyorız bunlar çulsuz halleriyle mbappe hayalindeler. Alacakları müzmin sakat bitikler, isim şovundalar.akanjiyi uğurcanı keremi cernyi hep birlikte transfer ediyor şuan![]()
ben 1960'dan beri izliyorum. bjk'nin hali hep icler acisi.60'dan beri izliyorum. Bjk'nin hali içler acısı
o come to bjk > orkun korner kullanırken formayı çıkarın .. gidin seslerine dönüştü bugün2 sezondur bu mentilatiyi anlamıyorum zaten, bunlar kendi takımlarını ne zannediyor da sancho filan gelir diye bekliyorlar. ligde başarı yok, avrupada yok, come to bjk ile topçuları tavladıklarını filan zannediyorlar heralde. Biz şu halimizle oyuncu ikna ederken zorlanıyorız bunlar çulsuz halleriyle mbappe hayalindeler. Alacakları müzmin sakat bitikler, isim şovundalar.