Kobe Bryant Helikopter Kazasında Hayatını Kaybetti

Ben NBA ile tanıştığımda ilkokula gidiyordum, ilk izlediğim maçlar 76'ers-Lakers final serisiydi. Hatta o zamanlar Kanal D'de yayınlanıyordu maçlar. Sabahları kalkamadığım için saat 10 da yatağa giderdim. kimse odama girmezdi uyandırmamak için ama ben gece 2-3 lere kadar bekler uyumadığımı kimse anlamasın diye odadaki 37 ekran televizyonu yorganın altına alır maçlarını izlerdim Kobe'nin. Bir nesil için çok önemli bir adam gerçekten hala inanmakta zorlanıyorum.

Diddy'nin evinde binlerce bebek yağı, sex oyuncağı, hap, peruk, kaset vs vs bulunmuş.

Mağdurların %70'i çocuk. Justin Bieber de 15 yaşındaymış

Rahmetlinin ve Aaliyah'in ölümünden P.diddy ve Jay-z sorumlu diyenler vardı. Zaten yıllardır Tupac ve Biggy'nin ölümünden bu ikisinin parmağı olduğunu düşünüyordum
Bunu dusunecek kadar ne tur bilgiler buldun ki?

Cezada indirim olacaksa P. Diddy konuşmaya hazırmış

Diddy'nin evinde binlerce bebek yağı, sex oyuncağı, hap, peruk, kaset vs vs bulunmuş.

Mağdurların %70'i çocuk. Justin Bieber de 15 yaşındaymış
bu muhabbet fena bu arada - bir çok ünlü patır patır postlarını silmiş tivitleri falan 0lamış.

Pink falan filan alayı var işin içinde.

Kobe'den bir şey olmamıştır ama hiç sanmıyorum.

bu muhabbet fena bu arada - bir çok ünlü patır patır postlarını silmiş tivitleri falan 0lamış.

Pink falan filan alayı var işin içinde.

Kobe'den bir şey olmamıştır ama hiç sanmıyorum.
Valla belli olmaz. Adamın karısı bile 48 yaşında ölmüş ( günlük yazmaya başlamış) Hiç haberi yapılmadan aniden Zatürre'den ölmüş.
Önlerinde kim engelse ölmüşler. Bunun gibiler kinci de olurlar

Rahmetlinin ve Aaliyah'in ölümünden P.diddy ve Jay-z sorumlu diyenler vardı. Zaten yıllardır Tupac ve Biggy'nin ölümünden bu ikisinin parmağı olduğunu düşünüyordum
Eminem'in rap parçası varmış. Tam olmasa da şöyle bir sey
O kendisine rapper diyor
Belki de 1 p harfini atmalıyız ( rapper - raper = tecavüzcü
RIP Biggy
And Tupac, siz ikiniz hala yaşıyor olmalıydınız

Bu arada Lebron fanlarını kötü günler bekleyebilir

Geri
Üst Alt