- 6 Eylül 2014
- 93.980
- 64.770
- 4.608
Ne yapmiski onu anlamadimBeyonce'nin eski tokmakcisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapmiski onu anlamadimBeyonce'nin eski tokmakcisi
Bilmiyorum ama ciddi iddialar var.Ne yapmiski onu anlamadim
@Barış SavaşNevsin Mengü'nun youtube kanalını izle
Bunu dusunecek kadar ne tur bilgiler buldun ki?Rahmetlinin ve Aaliyah'in ölümünden P.diddy ve Jay-z sorumlu diyenler vardı. Zaten yıllardır Tupac ve Biggy'nin ölümünden bu ikisinin parmağı olduğunu düşünüyordum
Adam Biggy'nin kliplerinde sinsi ve yancı gibi duruyordu.Bunu dusunecek kadar ne tur bilgiler buldun ki?
bu muhabbet fena bu arada - bir çok ünlü patır patır postlarını silmiş tivitleri falan 0lamış.Diddy'nin evinde binlerce bebek yağı, sex oyuncağı, hap, peruk, kaset vs vs bulunmuş.
Mağdurların %70'i çocuk. Justin Bieber de 15 yaşındaymış
Valla belli olmaz. Adamın karısı bile 48 yaşında ölmüş ( günlük yazmaya başlamış) Hiç haberi yapılmadan aniden Zatürre'den ölmüş.bu muhabbet fena bu arada - bir çok ünlü patır patır postlarını silmiş tivitleri falan 0lamış.
Pink falan filan alayı var işin içinde.
Kobe'den bir şey olmamıştır ama hiç sanmıyorum.
şerefsiz mahlukat bibere de tecavüz etmişDiddy'nin evinde binlerce bebek yağı, sex oyuncağı, hap, peruk, kaset vs vs bulunmuş.
Mağdurların %70'i çocuk. Justin Bieber de 15 yaşındaymış
MTV ödüllerindeki fotolar falan salındı o konuda - sürekli veledin yanında falan filan.şerefsiz mahlukat bibere de tecavüz etmiş
Konuyu tartışma forumuna açtım. Dolduralım
Işin kötüsü çocuğu zenginlere satmış.şerefsiz mahlukat bibere de tecavüz etmiş
Eminem'in rap parçası varmış. Tam olmasa da şöyle bir seyRahmetlinin ve Aaliyah'in ölümünden P.diddy ve Jay-z sorumlu diyenler vardı. Zaten yıllardır Tupac ve Biggy'nin ölümünden bu ikisinin parmağı olduğunu düşünüyordum