Kobe, Jordan'ı Geçti! Tarihi Rekor...

Asıl senin yaptığın çok ayıp!...

Boldladığım proje an itibariyle başarıya ulaşmış durumda, ancak kahramanımız Sabri değil elbette, o Allah' ın sevgili kullarından ve vasatın vasatı haliyle bir büyük takımda ''Reislik'' mertebesine yükselmiş biri, o kadar...

Sen de hak vereceksindir ki; büyük kahramanımız babadan gelen Şizofren kişiliğiyle ''Aziz'' bir şahsiyettir. Malum takımın 2001 şampiyonluğunda tehlikeyi farkederek, ''Ne olur bu sezon şampiyon olmasınlar, bu hasta ruhlu herif defolup gitsin de, sonraki 5 yıl üstüste şampiyon olsunlar tek'' temennisinde bulunmuştum...Adam(!) tek başına ülke futbolunu bitirdi yahu :mad:...

Isi ciddiye alip gidip Aziz Yildirim´a sarmayi basardim... Evet isin ciddi kismindan yürüyeceksek eger, bu adamin Türk insanini Türk futbolundan sogutma projesi oldugunu söyleyebiliriz. Futbola tepki olarak dogan Sabri reis projesi, sosyal medya tarafindan yürütülmüstür. Muhtemelen Mark Zuckerberg´de var isin icinde...

Isi ciddiye alip gidip Aziz Yildirim´a sarmayi basardim... Evet isin ciddi kismindan yürüyeceksek eger, bu adamin Türk insanini Türk futbolundan sogutma projesi oldugunu söyleyebiliriz. Futbola tepki olarak dogan Sabri reis projesi, sosyal medya tarafindan yürütülmüstür. Muhtemelen Mark Zuckerberg´de var isin icinde...

Hem Sabri sempatik de bir adam :D. Ayrıca şu an ondan daha kötü en az 20 adet futbolcu(msu) var kadroda...

Hem Sabri sempatik de bir adam :D. Ayrıca şu an ondan daha kötü en az 20 adet futbolcu(msu) var kadroda...

Bazi oyuncular kötüdür, bazi oyuncular kötü olduklar halde, olduklarindan da kötü gözükürler. Sabri buna bir örnek, günahim kadarda sevmem kendisini. Yaptigi hareketler ile kendini gülüns duruma sokuyor, ve son oynadigi reklam filimi de cabasi tabi.... Neyse Jordan abimizi saygisizlik etmeyelim daha fazla, Sabri´den bahsederek.

:D

Hayır neden şimdi bu istatistikler üzerinden MJ karşılaştırması yapılıyor ben onu anlamadım. Ha karşılaştırılacaksa en iyi karşılaştırmayı ikisini de izleyenler yapar herhalde. Ben izledim ikisini de, MJ basketbolda sıradışı bir karakterdi. Hani Bulls'tan dolayı diyenler de var şunu bilmiyorlar : Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene basketbola ara verdi adam, o 2 senede Olajuwon'lı Houston şampiyon oldu. MJ tekrar döndü Bulls ambargosu devam etti. Yani takım şahane olsa da oradaki MJ etkisi yadsınamaz bir gerçek.Hele hatırlar mısın bilmem Utah Jazz'a karşı şampiyonluk maçında, o yaşta havada asılı kalmış gibi son saniyelerdeki sayısıyla şampiyonluğu getirdiği bir maç vardı... Çok büyük oyuncuydu çok...

Ha ben hep Bulls'un karşısında kim varsa onu tutardım o başka :D Ama lanet olsun MJ hep tuttuğum takımları tek kişilik şovlarıyla ipe dizerdi. Ah be Kemp,Malone,Stockton... :D

Bundan gayrı neden şimdi MJ tartışması başladı ki.. Adamı tebrik edelim geçelim.Kobe'yi de severim yani ben...
mj'ye laf sokma gafletine düsenler oldu biz de gerekli cevabi verdik sadece..charles barkley,magic johnson,ewing gibi adamlari misal cok severdim hatta senin de dedigin gibi mazlumun yaninda olurduk hep,ama bu mj'in tartismasiz bir numara oldugu gercegini degistirmez..
misal klitchko'nun istatistik verileri muhammed ali den iyi,bu simdi m.ali den daha büyük efsane oldugu anlamina mi geliyor?:)

☆$☆

Amerikalılar bile bunun için tartışmıyordur bence, siz niye bu kadar tribe girdiniz :)

Kb -oglumla ps dd basket oynarken o ben oluyordu bende mj -demis.

Kobe iyi oyuncudur fakat fazla egoisttir.Kobe'nin yanına 2. yıldızı veremezsin.Kobe'nin yanında Rondo,Allen,Farried gibi adamlarla takımı da iyi olur.Lebron böyle bir sorun yok.Kobe'nin tam tersine Lebron da daha az egoistlik var.Bu yüzden ben Lebron'u daha çok seviyorum ve Lebron>Kobe derim

Geri
Üst Alt