- 4 Ağustos 2009
- 83.800
- 62.503
- 5.093
Bu arada şunu da söyliyim çok sevdiğim lebron da bir projedir. Kariyerinin baslarinda Jordan sonrasındaki boşluğu doldurmak için sürekli sisirilip arkadan itilmistir. Bu kadar da objektif bir insanım işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lebron torpil ile buralara kadar gelmis adamdir
ayni burak gibi istatistik kasar anca
Jordan bir David Stern projesidir diye bin kere yazdım. Jordan, Stern tarafından basketbolu dünyaya yaymak ve ilgiyi arttırmak için sisirilen bir balondur. O gun piyango Jordan'a vurmustur, Stern Jordan yerine NBA yüzü olarak baskasini secseydi ona vuracakti. Siz de ona majesteleri, tanri cart curt diyecektiniz. Nasip kısmet işi bunlar.
Niye bir kıyaslamada taraflardan birini tercih edince, diğerini itin bir tarafına sokmak gerektiğini hiç anlayamayacağım...Maradona-Messi de büyük yıldızlardır, Hagi-Alex-Sneijder da, Jordan-Johnson-Kobe-Lebron da...Şundan dolayıdır diye kendi argümanını ortaya koymanın ötesine geçen yorumları çocukça buluyorum...
'Proje' denmiş birde...Doğru olması muhtemeldir ama bir insan üzerinden proje geliştireceksen en iyi ismi (Potansiyellisini diyelim) seçersin, Jordan seçilmiş, o da hakkını vermiş işte...Döneminin en iyi oyuncuları (Magic dahil), adamı Tanrılaştırırken size ne oluyor?...'Balon' olsa o oyunculardan niye hiç biri kıskançlık krizine girip de laf etmemiş peki?...
Sözgelimi; Salih Uçan veya Ozan Tufan üzerinden bir proje geliştirilebilir belki (Daha potansiyelli örneklerin olmaması Türk futbolunun utancıdır), Tarık üzerinden neyin projesini geliştireceksin?...
Aynen aga...Sırf MJ yüzünden nice efsaneler yüzük takamamışlardır. Çok net eski basketbolculardaki yeteneği hiçe saymak saçmalık. Öyle ki o dönemin kadrosuyla oluşturulan ABD Milli Takımı'nın "Rüya Takım" tanımlamasını marka yaptığı da aşikar...MJ inanılmaz bir liderdi yeteneğinden önce. Hakiki winner idi.Kobe'ye saygım ve sevgim sonsuz,lakin kaç yılda bu başarıyı elde etti,kimlere karşı bu başarıyı sağladı gözönüne de alınmalı(Jordan'a göre)...Yine de ben bu şekil kıyaslamalara karşıyım.Kobe de büyük oyuncudur hakkını yememek lazım sırf majesteleri ile karşılaştırmak onun açısından da haksızlık.yüzyilin en talihsiz mesaji bu baslikta!sanki jordan'a karsi defans yapanlar kiz cocugudu..p.ewing'li knicks gibi sertligin kitabini yazmis takimlara acik hakaret sayarim bu mesaji.canli izlemedigin(tv) bir adami ne diye elestirirsin be arkadas..
☆$☆
konuda Kobe Jordan'dan iyi oyuncudur ibaresi yok, istatistiksel olarak geçince de daha iyi olmuyor zaten. yine kendi kendine kıyaslayanlar çıkmış ki gerek yok Jordan'ın daha büyük, daha iyi oyuncu olduğu bariz. ama MJ daha iyi diye ya da Kobe istatiksel olarak Jordan'ı geçti diye Kobe'ye bok atmaya çalışmayın komik duruma düşüyorsunuz.
onun dışında Jordan da Lebron da kimsenin projesi falan değil, ikisi de bu seviyelere kendileri geldiler. gerçi Lebron biraz fazla gazlandı ve biraz da ezildi o baskının altında ama proje, bilmem ne diyerek haksızlık etmeyin.
son olarak birisi Duncan büyük oyuncu değil demiş ona da çok güldüm![]()
yalniz o talihsiz mesaj artik ikinci siraya geriledi..an itibariyle mj'in "bir david stern projesi" oldugu komplo teorisi birinciligi uzun yillar kimseye birakmayacak gibi duruyorAynen aga...Sırf MJ yüzünden nice efsaneler yüzük takamamışlardır. Çok net eski basketbolculardaki yeteneği hiçe saymak saçmalık. Öyle ki o dönemin kadrosuyla oluşturulan ABD Milli Takımı'nın "Rüya Takım" tanımlamasını marka yaptığı da aşikar...MJ inanılmaz bir liderdi yeteneğinden önce. Hakiki winner idi.Kobe'ye saygım ve sevgim sonsuz,lakin kaç yılda bu başarıyı elde etti,kimlere karşı bu başarıyı sağladı gözönüne de alınmalı(Jordan'a göre)...Yine de ben bu şekil kıyaslamalara karşıyım.Kobe de büyük oyuncudur hakkını yememek lazım sırf majesteleri ile karşılaştırmak onun açısından da haksızlık.
Kimmiş o birisi?![]()
AAAA bak ayip ettin Burak kardes... Sabri Sarioglu´nu unuttun, Türk insanini futboldan sogutma projesi... Gittikce seyirciler azalmaya basladi, ve proje basari ile islemeye devam ediyor. Ince ince yasemince, Aykut Kocaman severdi bu sözü... Geri kalan noktalarda hakllisin.
yalniz o talihsiz mesaj artik ikinci siraya geriledi..an itibariyle mj'in "bir david stern projesi" oldugu komplo teorisi birinciligi uzun yillar kimseye birakmayacak gibi duruyor
☆$☆
şimdi baktım senmişsin ama Duncan büyük oyuncu değil dememişsin yanlış anlamışım kusura bakma. ama TD>KG![]()