- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Yw he he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kobe elbette en iyisidir, aksini düşünmek bile yersiz diyeceğimi sandıysanız yanıldınız.
yüzyilin en talihsiz mesaji bu baslikta!sanki jordan'a karsi defans yapanlar kiz cocugudu..p.ewing'li knicks gibi sertligin kitabini yazmis takimlara acik hakaret sayarim bu mesaji.canli izlemedigin(tv) bir adami ne diye elestirirsin be arkadas..
☆$☆
areef steelpuhahahahahahaha Allah'ın bebesi!!!! sen açda 89-90 finallerindeki pistons maçlarını izle bakalım jordan!ı durdurmak için ne yapıyormuş adamlar! ha unutmadan o zamanlar flagrant foul falan yoktu!!
Kral yine kendine yakışanı yapmış. Büyük basketçi olmasının yanında büyük de bir ADAM
Jordan bir David Stern projesidir diye bin kere yazdım. Jordan, Stern tarafından basketbolu dünyaya yaymak ve ilgiyi arttırmak için sisirilen bir balondur. O gun piyango Jordan'a vurmustur, Stern Jordan yerine NBA yüzü olarak baskasini secseydi ona vuracakti. Siz de ona majesteleri, tanri cart curt diyecektiniz. Nasip kısmet işi bunlar.
o projeyi keşke shawn bradley üzerinde yapsalarmış rdaş çok iyi topcuydu ve de efendiydiJordan bir David Stern projesidir diye bin kere yazdım. Jordan, Stern tarafından basketbolu dünyaya yaymak ve ilgiyi arttırmak için sisirilen bir balondur. O gun piyango Jordan'a vurmustur, Stern Jordan yerine NBA yüzü olarak baskasini secseydi ona vuracakti. Siz de ona majesteleri, tanri cart curt diyecektiniz. Nasip kısmet işi bunlar.
Tanımıyorum renkdasim, sen diyorsan dogrudur.o projeyi keşke shawn bradley üzerinde yapsalarmış rdaş çok iyi topcuydu ve de efendiydi
1.5 v yüük sayıları mı?