Kobe, Jordan'ı Geçti! Tarihi Rekor...

''Jordan' la da çalıştım ben, ona ne yapması gerektiğini söylemezdim, sana ise söylüyorum!'' ; Phill Jackson dan Kobe' ye...:asd22:

yüzyilin en talihsiz mesaji bu baslikta!:)sanki jordan'a karsi defans yapanlar kiz cocugudu..p.ewing'li knicks gibi sertligin kitabini yazmis takimlara acik hakaret sayarim bu mesaji.canli izlemedigin(tv) bir adami ne diye elestirirsin be arkadas..

☆$☆

https://www.youtube.com/watch?v=p2v0LOhjsJs

Efsane Pistons savunmasini unutmayalim, adamlar sadece ona özel savunma gelistirip, adami dövüyordu restmen. Günümüzde Kobe yada Wade gibi oyuncular "ahh", "uhh" deyip her toz konudunda cizgiye gidiyorlar, istatistik kasiyorlar. Ozamanlar dirsek atip technical yemezdin belki, ama potaya giderken "ahh" "uhh" deyince technical yiyordun. Hatta potaya giderken "ahh" "uhhh" diyen adama ponponcu kizlar vermiyordu bile.

puhahahahahahaha Allah'ın bebesi!!!! sen açda 89-90 finallerindeki pistons maçlarını izle bakalım jordan!ı durdurmak için ne yapıyormuş adamlar! ha unutmadan o zamanlar flagrant foul falan yoktu!!
areef steel
haddini beel
yasın olmus otuzalti
atmiim sana penalti

Kobe´ciler dert olmusken, birde broncular cikti basimiza zaten. Michael Jordan´in kahve icip, nargile cektigi ortamda, Kobe ile bron ancak gazoz icerler ve hesabi Jordan öder. Evet, Kobe ve Bron gelmis gecmis en iyi oyunculardan olabilirler, ama Jordan bu kategori icinde yok bile. Hasa diye basliyorum, ama Michael Jordan sadece bir oyuncu degil, NBA´de bir tanri statüsü vardir. Amerikada onu tanri olarak kabul etmis, ibadet eden insanlar vardir.

lebron torpil ile buralara kadar gelmis adamdir
ayni burak gibi istatistik kasar anca

Jordan bir David Stern projesidir diye bin kere yazdım. Jordan, Stern tarafından basketbolu dünyaya yaymak ve ilgiyi arttırmak için sisirilen bir balondur. O gun piyango Jordan'a vurmustur, Stern Jordan yerine NBA yüzü olarak baskasini secseydi ona vuracakti. Siz de ona majesteleri, tanri cart curt diyecektiniz. Nasip kısmet işi bunlar.

Jordan bir David Stern projesidir diye bin kere yazdım. Jordan, Stern tarafından basketbolu dünyaya yaymak ve ilgiyi arttırmak için sisirilen bir balondur. O gun piyango Jordan'a vurmustur, Stern Jordan yerine NBA yüzü olarak baskasini secseydi ona vuracakti. Siz de ona majesteleri, tanri cart curt diyecektiniz. Nasip kısmet işi bunlar.

lmao.gif

o projeyi keşke shawn bradley üzerinde yapsalarmış rdaş çok iyi topcuydu ve de efendiydi

https://www.youtube.com/watch?v=09f4nNL04I8

Bu adama tanri diyen biz degiliz onlar... Bir mactan sonra Larry Bird tanrinin maca Jordan kiliginda ciktigini iddia etmistir...

Yani buradaki mesele, statü meselesidir. Ona kral, buna usta dediginiz dünyada, basketbol severler onun ile ilgili tanri olarak bahsediyorlar. Ona ibadet edenler bile var...

hehe david stern aslinda ibneydi o yüzden mj'e destek verdi hatta tüm hakemleri falan da bagladi.hollywood dan da aktörler getiritip millete basketci diye yuturmaya calisti..bunlari hep mj'e asik oldugundan yapti..larry bird gibi adamlarda eskimo falandi o derece yani..

☆$☆

Geri
Üst Alt