Haber Kocaelispor Başkanı Recep Durul: "Skriniar’ın lisansını iptal edin ve ülkeden deport edin!"

Bizim yönetiminde açıklama yapması gerekir. İcardi cezası vurgulanıp bu onun bunun evladının videoları paylaşılabilir. Ama Dursun kış uykusundadır şimdi o terörist camia olsa ortalığı yıkmışlardı, adam doğru demiş kandil akşamı deplasmanda şu hareketi yapan cezasını çekmelidir.

Bir açıklama daha geldi.

Kocaelispor'dan açıklama:

"Dün akşam oynamış olduğumuz müsabakada tüm futbol kamuoyunun malumu olduğu üzere Fenerbahçeli bir futbolcunun tribünlerimize karşı en hafif tabirle rezil bir hareketi olmuştur.

Lakin bu hareket, sadece taraftarımıza yapılmış bir hareket olarak değerlendirilemez. Bu hareket, ülke futbolunun düzenleyicisi Türkiye Futbol Federasyonu'na, rakibimiz Fenerbahçe'ye ve ülkemizin ahlaki değerlerine açıkça saldırı ve hakaret mesabesindedir. Bu rezillikten ötürü kulübümüz tarafından gerekli tüm aksiyonlar alınmıştır lakin en büyük tepkiyi Fenerbahçe kulübü ile ülkemizde taraflı tarafsız tüm futbol severlerin vermesi gerekmektedir.

Kulübümüzce bugün itibariyle Türkiye Futbol Federasyonu hukuk kurulları nezdinde ilgili şahısa yönelik Futbol Disiplin Talimatı ilgili maddeleri gereğince cezai müeyyide tatbik edilmesi adına başvuru yapılmıştır.

Hukuki anlamda bu şahsın hak ettiği cezayı Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde alacağına dair en ufak şüphemiz bulunmamaktadır. Bu şahıs bir daha bizim stadyumumuza futbolcu olarak geldiğinde taraftarlarımız ilgili şahısa müstahak olan ilgi ve alakayı gösterecektir.

Futbolumuzun ve ülkemizin etik ve ahlaki değerlerine saldıran bu şahıs hakkında en büyük cezayı yine halihazırda futbol oynadığı Fenerbahçe Spor Kulübü’nün vermesi gerektiğini hatırlatırız."

Fenerbahçe'nin adetlerinin, törelerinin, bütün varoluş sebeplerinin böyle pisliklerden ibaret olduğunun farkında mı değiller, değilmiş gibi mi yapıyorlar?

Yalnız şu da var, bizim maçtan sonra "Ne oldu Yaram" diye şarkı çalarsan, birileri de gelir sana yarasını gösterir. Sindiremiyoruz falan... Geçsinler.

Ali Koç kim fahri TFF başkanı mı?

bu fenerli futbolcularin S*klerinle alip veremedi ne anlamdim gitti. firsat bulan elini oraya atiyor.. Bunlarin kampinda cok ciddi fanteziler donuyor sanirim

Gençler maçı kolay o yüzden ceza alabilir

TFF başkanının çıtı çıkmıyor helal olsun umarım ceza almaz aynısını daha fazlasını Trabzon maçında da yapar o zaman göreyim Kocaeli arka bahçe olduğundan fazla sallayan yok bu durumu

herif ali koçu hala ifb başkanı sanıyor

Tam alamamis mi, cimbizla tutar gibi olmus.
Vallahi ben bu hareketleri hiç üzülmüyorum gocunmuyorum da adamlar ceza almadığı sürece istediklerini yaparlar zaten çok ahlaksız ve şımarık bir ırktan geliyor bunu yapanlar

Ben futbolda bir yönetici olsam derim ki federasyon başkanı nasıl hoşnut musun bak adam suratına ne güzel sallıyor sen çok seviyorsun bunu diye dalga geçerim ceza vermiyor adamlar hatta kalkıp ben de avuçlıyım ister misin demek lazım ama bunların seviyesine düşmemek lazım işte

Geri
Üst Alt