Haber Kocaelispor Başkanı Recep Durul: "Skriniar’ın lisansını iptal edin ve ülkeden deport edin!"

Gördükleri halde atamadılar akşam oyundan çünkü puan kaybı gelecekti.

Şimdi acelece sevk edilip kupa+içerdeki gençler maçında ceza verilir, Ts maçında 11 çıkar.

Vallahi ben bu hareketleri hiç üzülmüyorum gocunmuyorum da adamlar ceza almadığı sürece istediklerini yaparlar zaten çok ahlaksız ve şımarık bir ırktan geliyor bunu yapanlar

Ben futbolda bir yönetici olsam derim ki federasyon başkanı nasıl hoşnut musun bak adam suratına ne güzel sallıyor sen çok seviyorsun bunu diye dalga geçerim ceza vermiyor adamlar hatta kalkıp ben de avuçlıyım ister misin demek lazım ama bunların seviyesine düşmemek lazım işte
Konu ifb olunca malesef ceza falan yok

Bakalım buna ne bahane bulacak anasını sokakta dilendirdiğimin it oğlu itleri
Muz olayında gibi komik bahaneler Loading.

Tippi bir kaşınma oluştu cilt eksama dan dolayı felan filan diye basın toplantısı olur mu... Olur fener gibi bir takımda. Utanma ve sorumluluk alma duygusu yok.

Antrenman videoları düşmedi mi hâlâ? Her zaman yapıyor siz yanlış algiladiniz diye..

İcardi ye verilen ceza var lan... onun altındaki hiçbir ceza ceza falan değildir ki icardi tribünlere dönük olarak da yapmadı diye hatırlıyorum bu cezayı alırken... kimsenin o anda farketmediği sonradan videolardan anlaşılan bir cezayı... kimsenin aklıyla dalga geçmesinler...

3 maç ceza versinler dicem de o da 1 maç olur kupada çeker.

yok deport falan reklam kokan hareketler bunlar
ha yanlışmı allahına kadar yanlış ama 1 maç ile kapatırlar arayı

Selçuk İnan: "Skriniar'ın yaptığı hareketi tasvip etmemiz mümkün değil, ahlak sınırlarını aşan hareket. Kabul edilemez bir şey. Bizim ülkemizde özellikle bu tür hareketler hiç hoş karşılanmıyor. Bu oyuncuların hangi takımın formasını giydiği fark etmeksizin konuşuyorum. Dün bizim başımıza geldiği için Kocaelispor taraftarı, 35 bin insan, büyük bir camia karşısında bunu yapmak saygısızlıktı. Keza Alvarez'in yaptığı hareket de tahrik edici hareketti. Hakem onu da pas geçti."

normal şartlarda bu adamın ülkeden deport edilmesi lazım

bunlara ceza verilmemesi bir bakıma iyi oluyor.

aptal topçuları şımarıyor kendi antrenörünü dövüyor örnek john duran embesili :ROFLMAO:

İnşallah skriniar'a da ceza vermezler bunlar iyice sapıtıp şımarıp sonra bunları saha ortasını bir güzel ....... :ROFLMAO:

Ciddi ciddi bekliyorum böyle bir şey

Açıklama yaparlar birazdan, kaşıntısı vardı merhem sürmeyi de unutmuş o yüzden eli şeyinde dolaşmak zorunda kaldı diye.

İşbirlikçi tff de bunu yer ve olay tatlıya bağlanır.

1 mac verıp kapatırlar mevzuyu. Kupaya denk geliyor zaten

Yapıstlr bakalım min. 3 mac o elleri bıdaha malafata gider mi.

Baktılalr ceza yok paso avucluyolar

Vardaki gavat ne yapıyormuş.
Daha ne olması lazım kırmızı için..Bşrisi tokat atar görmezler birisi tahrik eder şaklabanlık yapar kendini kancık gibi atar görmezler.
Hadi hacıosman denen mahlukat yalama şerefsizin teki..Ulan bir gram şerefiniz yokmu sizin ey türk hakemleri..

Geri
Üst Alt