GSC Haber Kocaelispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Ille barisa yer acmak istiyorsa at sag veke önündede yunus tamam

Batrakov'suz 11 gormek istemiyorum ya
1789317144837.webp

Bu adama transfer yapmayan yonetim hakli. Butun yaz yabanci sayısı icin ağlayıp evlatlarım üzülür diye 5-6 yabancıyla sezon bitirmeye calisiyor. Komedi.

Yok abi adam belli başlı oyuncuları kötü de oynasa iyi de oynasa kesmiyor. Ya Bi dinlendir birilerine de şans ver işine geldiğini hemen kesiyor.

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazansak ta kaybetaek te transfer yapmis olmak icin yaptiginin resmidir bu onbir.

Batrakov Nhaga gibi 2 mac icin ilk 11'e alindi. Krediniz tükendi haydi simdi yedek kulübesine.

Her oyuncuya forma veriyorum mesajı veriyor ama ortasaha icin de bunu yapması şart artik

Barisi hiç tutmam herkes bilir
Ama soru Baris Deniz Gul ve Batrakov ise
Batrakov oturur hiçbir ikili mücadeleye girmeyen
Topa bile vuramayan bir topcuyu sahada tutmam
Barista altı pastan iskaliyor batrakov da
Hiç değilse baris 50 metre top sürüyor

Adam sırf Barış ve Yunus oynasın diye Batrakov’u kesmiş ya la…

Rotasyon yapması gereken orta sahaya da dokunmamış.

Hala buna niye transfer yapmıyorsunuz diye çıkışanlar var. Böyle teknik adama transfer yapıp alternatifli kadro kursan ne olur

Dursunun artik sen dalga mi geçiyorsun demesi gerekiyor.

katılmıyorum bu dediğine bu arada. Icardi için de söylendi bu Sane için de söylendi. Belki kötü seçimleri olabilir ama söz geçirememe filan alakasız.
Bence oyuncuları idare ediyor. Nelson sanchez krizinden beri düşüncem bu yönde.

Barış ve Yunus

GS'ın evlatları bunlar kötü olsalar bile kesilmeleri söz konusu olamaz

Hele Yunus sporting maç sonu açıklaması ile sezonda ne yaparsa yapsın formayı garantiledi

Batrakov un sonuda angelino gibi olur. Hoca istiyoki yeni gelen oyuncu ilk maclarda ucsun kacsin , hattrick yapsin. Ama yok ben oyuncuya biraz dokunayim falan

Gene her zamanki gibi yaptıkları transferlerle avrupayı ve ligi riske attılar.Hep bu yüzden fark yarattıkları yok diyorum ne yönetimin ne okan hocanın.Bu takım her anlamda daha üst seviyelere çıkacak ama beceremiyorlar.

Ama artık yapacak birşey yok..
Herşey bir kenara eze eze yenelim şunları.İnşallah En azından leao oynuyor.Deniz ileride.Barışta sağ kanatta..
Batakov ve sane hamlesi kötü gidilşatta iyi olur..

Batrakov olmayınca Yunus'u 10 no yapıyorsun mecburen Oğuzhanım. Kanatta da Barış ve Sane'den biri mecburen olacak. Zaten 4 kanadımız var 3ü sahada(birisi 10 no oynayacak)

Sağ kanatta her daim Barış'ı tercih ederim Sane'ye bu arada.
valla yunus da 10 falan değil de neyse. bizim kadro genis değil maalesef

Geri
Üst Alt