- 18 Temmuz 2009
- 80.764
- 225.445
- 5.093
foto derken başkanım ??![]()
Ayrıntılar sende.
Kod adı YŞ

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
foto derken başkanım ??![]()
beyler az önce metrobüste 27-28 yaşlarında bi lavuk 40lı yaşlarda bi adama ayak üstü git gell yaptı herif şimdi bana götünü dayıyor nasıl bir ülke olduk
Çeptalk
Allah yok ki.Allah ıslah etsin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ayrıntılar sende.
Kod adı YŞ![]()
Allah yok ki.
Ne diyon la.Dogru Sag el kadar rahatlik yoktur bu dunyada.işte bu yüzden hiç evlenmeyeceğim.. bu devirde evlenen benim gözümde saftır..
Hapislerde tecavuz oldugunu Suskunlar dizisinden gordun herhal.hapisler doldu tasti. taciz tecavüz ölüm. trafik magandalari, issizlik %10u gecti, 4.5 milyon issiz oldu.+ 3 milyon suriyeliyi misafir ediyoruz. bombalar patliyor
memleketin halini hic iyi görmüyorum.
Ümit Çatar reyiz kiz evlenme teklifi etti bende kabul ettim.Evlenecegim bizi affedecen mi? Evlenenenlere son sans vermelisin.
Bu olayi yasayacagimi nereden tahmin ediyon la.Muneccin misin kardes.böyle bir olay yaşamak istiyorsan evlen dostum..
Bu olayi yasayacagimi nereden tahmin ediyon la.Muneccin misin kardes.
Demek istiyorsun ki sağ eline devam et.Evlenmeyeceksek cocuk nasil yapacagiz.yaşadığın devirden haberın yok galiba... şimdiki evlilikler eskisi gibi değil
Demek istiyorsun ki sağ eline devam et.Evlenmeyeceksek cocuk nasil yapacagiz.