Kocası Salonda Uyurken Sevgilisini Yatak Odasına Aldı!

o3y6g2.jpg
beyler az önce metrobüste 27-28 yaşlarında bi lavuk 40lı yaşlarda bi adama ayak üstü git gell yaptı herif şimdi bana götünü dayıyor nasıl bir ülke olduk

Çeptalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu nasıl muhabbet la

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evlilik sadece cinsellikten ibaret degil tabi ki peki evlenmek cinsellik degilse ne amacla evleniyorsunuz.

Cinsellik tabi ki olmazsa olmaz,ancak evlilik veya sevgililik bütün enerjisini cinsellikten alıyorsa o sağlıklı bir ilişki değildir,neye göre dersen benim değer yargılarıma göre.Derdimi anlatamadığım,iki kelime konuşamadığım,kafamın pek uyuşmadığı biriyle sırf cinsellik için evlenmem veya sevgili olmam mesela. :)

evlilik en ciddi muesseselerden biri iken toplumumuzda bir zorunluluk olarak gorulmesi sonucunda bu kadar ayak altina dusmesi yazik.

Herkesin bir siniri vardir Sarper kardes... Her insanda ayni firsat olmuyor... Kizlar ile isi olmayan adam, aldatmasi da zor olur. Ama yakisikli bir adam, yada güzel bir kadinsan, ve sürekli etrafinda mevzular dönerse, isler zorlasiyor. Simdi Jessica Alba, cikip, gelde beni al dese.... O an muhtemelen karimin ismini bile unuturum.

jessica-alba-leg-exercise-ctr.jpg

Adem reis kusura bakma da kendinden yola çıkıp bunu genelleyemezsin bana göre.Tamamen iradeye bağlı bir olay bu.İraden kuvvetli olduğu halde aldatıyorsan demek ki sevgilin/eşin zaten doğru kişi değil.

Alba'yı alırım demişsin,tanıyor musun ne olduğunu biliyor musun?Sadece cinsellik veya görsel beğeni temelli bir şey mi bu olay senin gözünde?

Adem beyin eşi forumu okuyorsa boşar bunu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt