- 23 Aralık 2008
- 65.558
- 63.480
- 5.103
Alper admin nedense bu köfte yusuf mevzusunun çok üstüne gidiyor. Herifi el birliği ile çökermeye çalışıyorlar onca çalışan bu işten ekmek yiyen insan ne olacak? bunu hiç düşünen yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esas sual şu olmalı:Kimler kullanmıyor??12bin kişinin ekmeği ile oynanmasına izin vermemeliyiz
bugün gidip yemeğimi yiyeceğim. tavukları ve trileçe tatlısı çok güzel oluyor tam fp ürünleri. sınırsız çay da var daha ne olsun?
adaleti sosyalizm sağlarÖnce A-Da-let.
nası yasıyosun böyle yaw. illa ki dışarıda olman gereken yemek yemen gereken zamanlar oluyor, nası programlı adamsın sen öyle töreUzun yıllardır ev dışında pişen, tanımadığım birinin eliyle hazırlanan hiçbir şeyi yemeyen biri olarak, içine domuz eti koyulup koyulmaması beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Her halükarda yemiyorum.
Ama umarım itibar suikasti değildir. Binlerce insanın ekmek kapısı sonuçta.
Yemem. Mümkün değil. Midem bulanır. İçine ne kattıklarını bilmiyorum. Nasıl bir malzeme kullandıklarını bilmiyorum.nası yasıyosun böyle yaw. illa ki dışarıda olman gereken yemek yemen gereken zamanlar oluyor, nası programlı adamsın sen öyle töre)
birazdan yusuf'a gideceğim
aldığın kıyma içinde geçerli bu ya. çok kısıtlı beslenmen gerekir bu düzene uyman için. o yüzden ilginç geldi bana.Yemem. Mümkün değil. Midem bulanır. İçine ne kattıklarını bilmiyorum. Nasıl bir malzeme kullandıklarını bilmiyorum.
İçinde bulunduğumuz mevcut vaziyete bakınca, hiçbir yere o kadar güvenim yok.
delikanlı adam domuz eti yeraldığın kıyma içinde geçerli bu ya. çok kısıtlı beslenmen gerekir bu düzene uyman için. o yüzden ilginç geldi bana.
sen 1 at kafası olduğun için at eti yedelikanlı adam domuz eti yer
şimdi bana öyle bir pas attın kisen 1 at kafası olduğun için at eti ye
Onu da işte en güvendiğim marketten alıyorum hep. İlla ki hiçbir gıda %100 güvenli değil ama elimden geleni yapıyorum işte.aldığın kıyma içinde geçerli bu ya. çok kısıtlı beslenmen gerekir bu düzene uyman için. o yüzden ilginç geldi bana.
Lezzetli mibeşiktaş maçına gelicem insllah. otobanda uğrarız gene. bana asılsız geliyo bu haber. gayet lezzetli ürünler. şu memleket şartlarında f/p.
güzel abi ben memnundum hizmetten de porsiyondan da gayet iyi yani.Lezzetli mi