Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Skandalı

Alper admin nedense bu köfte yusuf mevzusunun çok üstüne gidiyor. Herifi el birliği ile çökermeye çalışıyorlar onca çalışan bu işten ekmek yiyen insan ne olacak? bunu hiç düşünen yok

12bin kişinin ekmeği ile oynanmasına izin vermemeliyiz

bugün gidip yemeğimi yiyeceğim. tavukları ve trileçe tatlısı çok güzel oluyor tam fp ürünleri. sınırsız çay da var daha ne olsun?

12bin kişinin ekmeği ile oynanmasına izin vermemeliyiz

bugün gidip yemeğimi yiyeceğim. tavukları ve trileçe tatlısı çok güzel oluyor tam fp ürünleri. sınırsız çay da var daha ne olsun?
Esas sual şu olmalı:Kimler kullanmıyor??

Bu konu sedat peker’e kadar uzanabilir

Yanlis hatirlamiyorsam videolarindan birinde köfteci yusuf’la ilgili söyledikleri vardi

Bilinçli yaptıklarını zannetmiyorum ama tedarik ettikleri etin nerden nasıl geldiğini takip etmeleri gerekiyordu bariz bir ihmalkarlık var. Bu itibar zedelenmesini toparlamak da pek kolay olmaz iflasa kadar yolu var

IMG_3486.webp

Uzun yıllardır ev dışında pişen, tanımadığım birinin eliyle hazırlanan hiçbir şeyi yemeyen biri olarak, içine domuz eti koyulup koyulmaması beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Her halükarda yemiyorum.

Ama umarım itibar suikasti değildir. Binlerce insanın ekmek kapısı sonuçta.

Yalnız bu denetimi yapanların, sonucu 8 ay sonra açıklayanların da kellesini almak lazım. Takribi 30-40 bin kişinin hayatını etkileyecek bir iş yapıyorsan adam gibi yapacaksın.

Uzun yıllardır ev dışında pişen, tanımadığım birinin eliyle hazırlanan hiçbir şeyi yemeyen biri olarak, içine domuz eti koyulup koyulmaması beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Her halükarda yemiyorum.

Ama umarım itibar suikasti değildir. Binlerce insanın ekmek kapısı sonuçta.
nası yasıyosun böyle yaw. illa ki dışarıda olman gereken yemek yemen gereken zamanlar oluyor, nası programlı adamsın sen öyle töre :))

en kötü rakısı var bu işin.

nası yasıyosun böyle yaw. illa ki dışarıda olman gereken yemek yemen gereken zamanlar oluyor, nası programlı adamsın sen öyle töre :))
Yemem. Mümkün değil. Midem bulanır. İçine ne kattıklarını bilmiyorum. Nasıl bir malzeme kullandıklarını bilmiyorum.

İçinde bulunduğumuz mevcut vaziyete bakınca, hiçbir yere o kadar güvenim yok.

Yemem. Mümkün değil. Midem bulanır. İçine ne kattıklarını bilmiyorum. Nasıl bir malzeme kullandıklarını bilmiyorum.

İçinde bulunduğumuz mevcut vaziyete bakınca, hiçbir yere o kadar güvenim yok.
aldığın kıyma içinde geçerli bu ya. çok kısıtlı beslenmen gerekir bu düzene uyman için. o yüzden ilginç geldi bana.

aldığın kıyma içinde geçerli bu ya. çok kısıtlı beslenmen gerekir bu düzene uyman için. o yüzden ilginç geldi bana.
Onu da işte en güvendiğim marketten alıyorum hep. İlla ki hiçbir gıda %100 güvenli değil ama elimden geleni yapıyorum işte.

Geri
Üst Alt