Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Skandalı

Mİllet niye buna hoplayıp zıpladı anlamadım, haram diyeyse komik , alkol dahada haram , hatta mecbur kalırsan domuz eti haram değil ,
zina, alkol, kul hakkı bunları hoplatın

İşin şakasını bırakırsak 2 sene önce ben yemeyi bıraktım ya. Ürünle kafadan pişiremiyorlar birde yavan ve lezzetsiz. Plastik yiyormuşum gibi hissediyordum. Uzun zamandır online yemek siparişi verirken de restoranın sayfasına bile giresim gelmiyor.

Be yalan söyleyeyim bedava verseler yemem keza en son yediğim 1 saat sonra ve soğuk geldiği için atar gider yapınca ücret iadesi yapmışlardı ürünü almayacağız demişlerdi bende airfryde ısıtıp gömmüştüm.
Haram mı ettiler ne olduysa soğudum bayağı.

İşim şakasını bırakırsak 2 sene önce ben yemeyi bıraktım ya. Ürünle kafadan pişiremiyorlar birde yavan ve lezzetsiz. Plastik yiyormuşum gibi hissediyordum. Uzun zamandır online yemek siparişi verirken de restoranın sayfasına bile giresim gelmiyor.

Be yalan söyleyeyim bedava verseler yemem keza en son yediğim 1 saat sonra ve soğuk geldiği için atar gider yapınca ücret iadesi yapmışlardı ürünü almayacağız demişlerdi bende airfryde ısıtıp gömmüştüm.
mesele domuzdan öte adamların köftesinin tadı degisti

bu degisimin sebebi nedir soya mıdır

İşin şakasını bırakırsak 2 sene önce ben yemeyi bıraktım ya. Ürünle kafadan pişiremiyorlar birde yavan ve lezzetsiz. Plastik yiyormuşum gibi hissediyordum. Uzun zamandır online yemek siparişi verirken de restoranın sayfasına bile giresim gelmiyor.

Ne yiyon 2 yıldır

Geri
Üst Alt