- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
Terörle pazarlık olmazDevlet ağabeyinle demlenmeye devam mı aslan Recep
bunu en iyi sen bilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terörle pazarlık olmazDevlet ağabeyinle demlenmeye devam mı aslan Recep
Hamsi, palamut fırın.Ne yiyon 2 yıldır
Kim terörist onu da en iyi bilirimTerörle pazarlık olmaz
bunu en iyi sen bilirsin
Tanıdıkların ya seni yediyseHamsi, palamut fırın.
Kasaptan yeni çekilmiş kıyma ile evde köfte, hamburger.
Olmazsa olmazımız pizza. Tanıdığım ve bildiğin yerden aldığım dana sucuk ile evde yapılmış pizza. Davuk.
Yoo, napalım hayatta mı kalmayalım.Tanıdıkların ya seni yediyse
Eyvah der misin

ben ocakdışıyımKim terörist onu da en iyi bilirim
Devlet ağabeyini üzme
Ziyaret yap
Aynen mottomuz bu.Alaska’ya ilk gittiğimizde yorucu uçak yolculukların ardından akşam geç saatte bize pizza ikram etmişlerdi
Açlık hissi ile bir anda gömülüp iştahla yemiştik. Bizi karşılamaya gelen Türk arkadaşlardan birisi ne yaptınız oğlum onlar domuz eti demesin mi?
Kalan son yarım parçamı da israf olmasın diye bitirmiştim Allah affetsin
herşeyi yapıp Allah affetsin devri bittiAlaska’ya ilk gittiğimizde yorucu uçak yolculukların ardından akşam geç saatte bize pizza ikram etmişlerdi
Açlık hissi ile bir anda gömülüp iştahla yemiştik. Bizi karşılamaya gelen Türk arkadaşlardan birisi ne yaptınız oğlum onlar domuz eti demesin mi?
Kalan son yarım parçamı da israf olmasın diye bitirmiştim Allah affetsin
Sen Allah mısın ne karışıyoNherşeyi yapıp Allah affetsin devri bitti
Haftaya samsundayım bildiğin güzel içkili mekan varsa tavsiye alayımYoo, napalım hayatta mı kalmayalım.![]()
Bilmiyorum da her türlü hile hurda mevcuttur bu tür işletmelerde.mesele domuzdan öte adamların köftesinin tadı degisti
bu degisimin sebebi nedir soya mıdır
Hamburger yoksa çiğköfte yeNe diyon berduş
Hamburger yoksa çiğköfte ye
Çiğköfte yoksa
Herkes birşey deyip birşeyler satıyor,sana dondurma diye yogurt satsam ne dersin
Allah affetsin iyi geceler doktorSen Allah mısın ne karışıyoN
ben varımHerkes birşey deyip birşeyler satıyor,
Doğruyu söyleyen esnaf ticaret adamı varmı ki,
Esnafın piçine kaldıkHerkes birşey deyip birşeyler satıyor,
Doğruyu söyleyen esnaf ticaret adamı varmı ki,
Kış geldi ne samsunu yav. Buradaki mekanlar sahilde ve bu soğukta götün donar.Haftaya samsundayım bildiğin güzel içkili mekan varsa tavsiye alayım
Arkadaşla dolaşacağız karadenize gitmedik hiç oradan başlayacağızKış geldi ne samsunu yav. Buradaki mekanlar sahilde ve bu soğukta götün donar.
Erkek dansöz istiyon mu siz içerken sağda solda salladırsın.
![]()
Google Haritalar
Google Haritalar'da yerel işletmeleri bulun, haritaları görüntüleyin ve yol tarifleri alın.www.google.com
![]()
Google Haritalar
Google Haritalar'da yerel işletmeleri bulun, haritaları görüntüleyin ve yol tarifleri alın.www.google.com
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
bunlar sağlam yerler kalanlarda çoğu yer kalite anlamında kayıplar yaşamış durumda.