Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Skandalı

Ne yiyon 2 yıldır
Hamsi, palamut fırın.
Kasaptan yeni çekilmiş kıyma ile evde köfte, hamburger.
Olmazsa olmazımız pizza. Tanıdığım ve bildiğin yerden aldığım dana sucuk ile evde yapılmış pizza. Davuk.

+ Fırında bal kabağı, kurbanlıklardan kalma kavurma ve kıymalarla kara lahana dolması

Hamsi, palamut fırın.
Kasaptan yeni çekilmiş kıyma ile evde köfte, hamburger.
Olmazsa olmazımız pizza. Tanıdığım ve bildiğin yerden aldığım dana sucuk ile evde yapılmış pizza. Davuk.
Tanıdıkların ya seni yediyse
Eyvah der misin

Alaska’ya ilk gittiğimizde yorucu uçak yolculukların ardından akşam geç saatte bize pizza ikram etmişlerdi

Açlık hissi ile bir anda gömülüp iştahla yemiştik. Bizi karşılamaya gelen Türk arkadaşlardan birisi ne yaptınız oğlum onlar domuz eti demesin mi?
Kalan son yarım parçamı da israf olmasın diye bitirmiştim Allah affetsin

Alaska’ya ilk gittiğimizde yorucu uçak yolculukların ardından akşam geç saatte bize pizza ikram etmişlerdi

Açlık hissi ile bir anda gömülüp iştahla yemiştik. Bizi karşılamaya gelen Türk arkadaşlardan birisi ne yaptınız oğlum onlar domuz eti demesin mi?
Aynen mottomuz bu.
İsraf haram.

herşeyi yapıp Allah affetsin devri bitti

mesele domuzdan öte adamların köftesinin tadı degisti

bu degisimin sebebi nedir soya mıdır
Bilmiyorum da her türlü hile hurda mevcuttur bu tür işletmelerde.
Domuz gibi protein ürününü niye katsın ki zaten bir ürüne katsalar o tüm ülkedeki mağazalarda denetimde ortaya çıkar birde domuz galan bulmak da o kadar ucuz değildir zannımca.
O kadar yabancı var ülkede bunun gibi ürünlerin fiyatları da artmış bulmak zor hale gelmiştir. Yurtdışındaki gibi üretim tesisi de yok bu canlıları ucuz protein diye oraya buraya salınsın.
Dediğin gibi soya vb gibi yöntemlerle zenginleştirir sonuçta.

Haftaya samsundayım bildiğin güzel içkili mekan varsa tavsiye alayım
Kış geldi ne samsunu yav. Buradaki mekanlar sahilde ve bu soğukta götün donar.
Erkek dansöz istiyon mu siz içerken sağda solda salladırsın.

bunlar sağlam yerler kalanlarda çoğu yer kalite anlamında kayıplar yaşamış durumda.

Kış geldi ne samsunu yav. Buradaki mekanlar sahilde ve bu soğukta götün donar.
Erkek dansöz istiyon mu siz içerken sağda solda salladırsın.

bunlar sağlam yerler kalanlarda çoğu yer kalite anlamında kayıplar yaşamış durumda.
Arkadaşla dolaşacağız karadenize gitmedik hiç oradan başlayacağız

Geri
Üst Alt