- 17 Ağustos 2009
- 44.118
- 33.207
- 3.448
Yöneticiler oyuncuları değersizleştirme konusunda taraftarla aynı kafada olamaz, olmamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karaborsadan kazanmıslar kazanacaklarını belli ki. cl finali görsek anca o paraları alırız. niye oturup adamlarla konussunlar ki para pazarlığını. para aklanıyor kulüpte resmen.Yöneticiler oyuncuları değersizleştirme konusunda taraftarla aynı kafada olamaz, olmamalı.
9 milyon veriyoruz ne olduğu belli olmayan birine.şimdi git 10-15 ver sol beke..
yok anladım öyle kullandığını, ben ironi yaparak söyledimEksik kelime kullanmışım abi, kulübün kasası olacaktı

vallah bu şartlarda gideceğine bari kalsaydı yaw. daha iyiydi. ne anladık biz bu işten?Şarta bağlı opsiyon ve kiralama işine sokayım. Ağız tadıyla adam bile dehleyemiyoz
Kendileri almış olabilirKiralama bedeli bile alınmamış rezillik
Yok yaw nefret ediyordum heriftenvallah bu şartlarda gideceğine bari kalsaydı yaw. daha iyiydi. ne anladık biz bu işten?
Chelsea gibi 60-70 kisilik kadro yapacazŞarta bağlı opsiyon ve kiralama işine sokayım. Ağız tadıyla adam bile dehleyemiyoz