Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.019
- 10.505
- 2.223
Dorukun yan çarları.
Şuan aktif 3 tane var
Şuan aktif 3 tane var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam isim varf mıDorukun yan çarları.
Şuan aktif 3 tane var![]()
Valla bu sene duyum sıkmıyomSonra devamli 1 ay ban yiyorum
Valla bu sene duyum sıkmıyom
hocam isim varf mı
Yok hacım şehir efsanesi onlar dorugun 1 tane aktif hesabı var2008 ve 2009 kayıtlı olup ortalama post sayısı 20k gözüken son 1 yıldır aktif yazmaya başlayan çarlar.
Yok hacım şehir efsanesi onlar dorugun 1 tane aktif hesabı var
korkma isim verSenle mehmetoglu eskiden iyi kolpaliyordunuz..Ozellikle mehmetoglunun oyuncu basligina h.o. yazmalarina baslarda bir heyecan yapiyordum durumu cakana kadar
Su an malum 1 smodumiz duyum isinde ilerliyor
Sadri doruk muTüm çarları bağlaçsız cümleler kuruyor.
En orjinal çarı sadriydi
Recep burukdan da şüpheleniyorum ama doruk da olabilir. Kendim hariç herkes olabilir. Belki sadece ben ve o kişi var forumda.sen de yan çar olabilirsin dorukun ajshsbsjSadri doruk mu
Doruk yoksa ben sen miyim ben mi sensin tereddütde kaldimRecep burukdan da şüpheleniyorum ama doruk da olabilir. Kendim hariç herkes olabilir. Belki sadece ben ve o kişi var forumda.sen de yan çar olabilirsin dorukun ajshsbsj
Yoksa hepimiz doruk un zihninde canlandırdığı varlıklar mıyız? Anlamadım ki ben...Recep burukdan da şüpheleniyorum ama doruk da olabilir. Kendim hariç herkes olabilir. Belki sadece ben ve o kişi var forumda.sen de yan çar olabilirsin dorukun ajshsbsj
hocam kolpa sever misinYoksa hepimiz doruk un zihninde canlandırdığı varlıklar mıyız? Anlamadım ki ben...![]()
Geyik olur ama kolpa sevmem...hocam kolpa sever misin