Komedi Dans Üçlüsü ! | Hakeme Tepki Topiği

Cevap: Komedi Dans Üçlüsü ! | Hakeme Tepki Topiği

Bir Soru soracagim sizlere...!!!

Fenerbahçe en son Saraçoglunda nezaman 2 Kirmizi Kart gördü..??

konuyu dışarıya kapatın isteyen istediği gibi sövsün yoksa bu hırs boşu boşuna suçsuz insanlardan çıkacak deşarj olunsun.

Saraçoğlunda kırmızı kart hatırlamıyorum ben.

Neyse fenere bağlamayalım bu konuyu.

uc-maymun.jpg

"detaya gerek yok. bu maçın orta ve yan hakeminin bu ülkede hakemlik yapmaya devam edeceği her gün 10 yaşındaki veledinden yönetim kuruluna kadar tek tek tüm galatasaraylının utancı ve çaresizliği olacaktır."

Bunun üzerine diyecek bişey bulamadım. Organize olup klübe fazlasıyla baskı kurmalıyız. Zaten katlediliyoruz bundan daha beteri olamaz

allah tez zamanda belanızı verir inşallah.özellikle yan hakem olacak soysuz şerefsizin.

Şikeden başkanı içerde yatan bir klüp lehine düzenli hata yapılan, aksine soruşturmada adı geçmeyen bir takımın yoluna sürekli taş hatta kayalar konulan bir ülkedeyseniz söylenecek fazla söz yok.

Şu maçı oturup izleyip ne yaptık biz diyemiyorsa bu hakemler, istisnasız hepsi şerefsizdir.

Kufur etmek yasaksa buraya yazi yamanin anlami yok....

Az önce digitürk kutusunu pencereden fırlattım attım ama sinirim br türlü geçmiyor, Allah'ım sabır ver yarabbi !!

rahatım artık,streste yapmıyorum. ligin başından beri belliydi zaten doğranacağımız. Köpekler düşecek diye federasyon da bizi potanın dışına çıkarmak için herşeyi yapıyor ama düşmez,kalkmaz bir ALLAH, elbet saltanatları bitecek.

Iyi andim sizleri bugun cok iyi...

o yan hakem denen şeref yosunu adiye diyecek söz bulamıyorum. ya ben evde tv karşısında çıldırdım. taraftarımızın baskıyı iyice hissettirmesi lazım bu şerefsizler bu kadar rahat olmamalı.

Çok sabırlı futbolcularımız varmış 1 tanesi de çıkıp küfür etmedi, yumruk atmadı bu yauşak hakem 3 'lüsüne :005:

Çok sabırlı futbolcularımız varmış 1 tanesi de çıkıp küfür etmedi, yumruk atmadı bu yauşak hakem 3 'lüsüne :005:

Melo-Ujfa-Engin üçlüsü saldıracak diye bekledim. Bi de Gaziantep oyuncuları öyle şerefsizler ki, Melo'yu provoke etmeye çalıştılar bi süre.

Abi maç bitmiş 45 dkdır reklam veriyorlar, Trabzon'a bağlanıyorlar bir türlü Arena'ya dönemiyorlar. Kırdım kutuyu attım, şerefsizler, haysiyetsizler, fenerin para kaynağı, bunlara günahımı vermem bundan sonra. Ama meydanı bunlara bırakmayalım, harbi GALATASARAY'lılar iptal etsinler. Yeter UlAn ...

Arkadaslar Hakemler Faciadi bu bir Gerçek. Ama Galatasaray'in Futbolcusu bence biraz Sakin olmaliydi.. Servet'in Kirmizi Karti yanlis..

Sabri'nin Kirmizi Kartinin gelecegini herkes biliyordu.. Sakin olmaliydi Sabri.. Hakem yanlis Karar verdi dogru ama Sen kaptansin ve Sari Kartin var. Hakli oldugun yerde Haksiz oldun..

Bu Maçta ben Musleraya hata bulamam açik ve Net söylim. 3. Golde o vurdugu Top uzaklassaydi o elestiren herkes woooow derlerdi. 4. Gol ofsayt ve Kisa mesafeden çekilen bir Top sekebilir.. Ilk Golde yapabilecegi fazla birsey yok çünki çok klas bir Goldü.

Servet'e gelince yine Kaçirdigi bir Adama Faul yapmak zorunda kaldi hakki aslinda Sari Kart ama Servet iste herzamanki gibi hatali..

taraftar olarak baskı yqapmamız laım beyler böyle olmaz gerekirse federasyonun önünde eylem yapalım. çıkaralım 5 er lira kağıt paraları parası neyse verelim diyelim diye tezah,rat yapalım maçlarda ama büyük tepki vermemiz lazım. bu adilerin yazdığı tiyatroyu seyredeceğiz yoksa.

2 yıldır 4 büyüklerden sadee bizim maça verilmiş. Tesadüf beyler kesinlikle tesadüf yoksa biricik MHK ve Fenerasyonumuz bizim kötülüğümüzü istermi hiç.

Geri
Üst Alt