- 6 Eylül 2014
- 83.207
- 56.782
- 4.283
Bizim eski mahallede alman kurdu var gel contac yap bakalım renkttaş. Sana dekolte yapar vallaHayır köpeklerin anladığı dilden yürümesini tavsiye ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim eski mahallede alman kurdu var gel contac yap bakalım renkttaş. Sana dekolte yapar vallaHayır köpeklerin anladığı dilden yürümesini tavsiye ediyorum
yanına geçip onun alanında oynamayı dene 2-3 kereBu çitin diger tarafina isler mi ki acaba?
Yavv uzuluyorum kopege ama yapacak baska bir secenek kalmiyor. Insani, kanunsal butun yollari deneyecegim. En son olmadi, bunlardan arastirip en guclusunu alirim denerim.
Bizim eski mahallede alman kurdu var gel contac yap bakalım renkttaş. Sana dekolte yapar valla
Evet suan tv izliyorum ve kendileri havlamaya basladi. Artik neye havliyorsa. Kesin diger taraftaki komsu bahcesine cikti.
Ben direk bunu sahibine dalayim en iyisi, konusmaya da gerek yok. Duyarsiz, saygisiz insanlar.
Yav sen köpek eğitmeni misin renkttaş anlayamadim şunu yap bunu yap diyorsunyanına geçip onun alanında oynamayı dene 2-3 kere
Bakamiyorum renktas, aradaki çit 2 metre. Anca ben havlarim, o havlarŞimdi tam zamanı geç karşısına bak gözlerinin içine ve başla havlamaya
çok mu gururun incindiSahibi tarafından saldırganlıkla büyütülmüş köpekler harici hepsine yanaşırım. Bizim mahallede ağır abi bir köpek var arabaları falan kovalayan. Geçen boş anıma denk geldi araçla giderken bu havlayınca sıçradım. Çektim el frenini indim ne havlayıp duruyorsun lan diye üzerine yürüdüm şimdi kanka olduk.
Kasti olarak saldırganlaştırılmış köpekler ise Emrah gibi ne yapsan çaresiz
O zaman tutmaz. Love signal olarak alabilir bunu bir de havlarken tavsiyem etrafına bak insan olmasın, kameraya falan çekerler viral olursunBakamiyorum renktas, aradaki çit 2 metre. Anca ben havlarim, o havlar![]()
çok mu gururun incindi![]()
Genelde evetDüşüncesiz herif köpeği süs diye mi koymuş bahçeye
Dün sokakta bi köpek buldum attım arabaya eve götürdüm kaybolmuştur diye. Sonra evde “lan belki sahipli gezinmeye çıktı, niye getiriyorsun muhabbeti döndü” ben de kaybolduğunu veya terk ettiklerini düşündüğümü söyledim. Gezdirme tasması takıp bulduğum yere götürdüm belki sahibi arıyordur diye. Bi gittim herkes köpeği arıyor üzerine bir de sahibini haşladım ne tasması var, ne yanında biri diye. Sahibini bulmayı hiç istemiyordum aslında
Ekli dosyayı görüntüle 158892
Muzo alsaydı napacaktinki adminimKonuyu Muzo açtı zannettim benden pas